$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Påsksupé

Denna meny ersätter den ordinarie supémenyn mellan den 14–17 april, dvs från Skärtorsdagen till påskdagen.

Förrätt |Tartar på Regnbåge med silverlök, forellrom, vispad smetana, rädisa och krispigt bröd
Dryckesrekommendation: Nespolino Bianco Trebbiano Chardonnay Italien/ Butcher White Cuvee Gruner Veltliner Riesling Österrike Veganvi

Huvudrätt |Örtstekt Lammrostbiff med schalottenlök & -potatispuré, rostad vit sparris, krispig morot, ramslökssmör och ljus kalvsky
Dryckesrekommendation: Allegrini valpolicella

Dessert |Citrontarte med italiensk maräng och hallon
Dryckesrekommendation: Acquesi moscato d'asti