$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Boka ett helt ovanligt påsklov

Vill du och familjen uppleva ett påsklov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio, femkamp, tipsrunda med fina priser och gratis efterrätt till alla barnen i restaurangen.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Datum och tider
Påsklov: söndag 1.4 kl 15.00 – fre 6.4 kl 11.00

Specialpriser på boende under loven

Boende i stuga med 3 rum för 3–6 personer (självhushåll) och fritt wifi. 1 dygn: fr 1295 kr Lägg till ett extra dygn: fr 995 kr

Boende i vårt nya hotell i med havsutsikt och wifi. Från ???? kr/rum för 2 vuxna och 2 barn (1 barn i extra säng och 1 barn i vuxens säng).

Leklandet

Öppet 9.00 – 11.00 & 15.00 – 16.30

Under loven förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, spela airhockey, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på älgen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 5-kamp. Grenarna består av basket, laserpistolskytte, minigolf, vågen och gör mål på älgen. Garanterat skoj!

Bio

När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på klassikern ”Bamse och Tjuvstaden” på storskärm. Så klart bjuder vi alla barn på en godispåse eller frukt. Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Bion börjar kl 19.15

Barnens Restaurang

Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis efterrätt till lunch och middag då ni äter i nyrenoverade Restaurang Skärgårdsro. Ät barnfavoriter som pannkaka och köttbullar. Se vår meny här 
Tips! Förboka frukost, lunch och middag 

Vinn en vistelse!

Delta i tipsrundan i huvudbyggnaden. Första pris är en stuga i ett dygn under nästa höstlov för 3–6 personer. 

Tips för vuxna barn

Njut i vårat barnfria SPA Mareld 
Träna med havsutsikt vårar full utrustade gym 
Promenera med skärgården som utsikt 
Ta en bastu i ditt hus

Marholmen rekommenderar

Norrtälje nya badhus - 15 minuter: Läs mer
Pythagoras Industrimuseum – 15 minuter: Läs mer
Kvisthamra slalombacke (även pulkabacke) – 15 minuter: Läs mer
Dagskryssa 5 timmar till Åland med Viking Line från Kapellskär – 10 minuter: Läs mer


Boka genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.