$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Påsklov familjepaket i Skärgårdsstuga eller på hotellet

Påskovet på Marholmen är kravlöst och enkelt. Under lovet förvandlar vi Marholmen till en enda stor lekplats - men lek i varenda liten vrå! Du väljer om ni vill leta efter gömda påskharar i Grosshandlarvillans trädgård, spela sällskapsspel i lobbyn, leta växter och djur i ett spännande naturbingo, utmana mamma & pappa på biljard eller köpa godis i butiken och bara slappa framför en mysig film.

Påsklovspaketet kan du välja att boka i någon av våra mysiga Skärgårdsstugor som alla har egen bastu och braskamin och upp till sex bäddar fördelade på tre sovrum. Här väljer du mellan självhushåll eller att äta alla eller några måltider i hotellets restaurang - eller om du vill köpa med en middagskasse till stugan! Eller så vill du ha alla bekvämligheter som ett hotell erbjuder och få alla måltider serverade. Kravlöst var ordet.

Vårt familjepaket under påsklovet inkluderar:


Påsklovspaketet på Marholmen är bokningsbart alla dagar under perioden 9 -24 april 2022 och du behöver boka minst två nätter.

Läs mer om de olika boendealternativen och boka online här nedan.

Vill du boka en hundstuga, ha personlig service eller hjälp med din bokning?
Vänligen kontakta oss på 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Välkommen att fira en kravlös och rolig påsk med oss!


Påsklovsfirande i stuga

Bo i Marholmsstuga under påsklovet, en sjönära stuga med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta av barnfamiljer som vill hitta lugn och ro i vacker skärgårdsmiljö.

Ni bor med naturen inpå knuten och har ett härligt stort allrum med öppen planlösning för att hela familjen ska kunna vara samlad under lovet. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för 6 personer samt självhushåll för mysiga stunder tillsammans.

• 70 kvm • 6 bäddar varav en överslaf • Kök med självhushåll • Badrum med dusch & bastu • Braskamin • Altan mot naturskönt område • TV • WiFi • Nära till hotell & restaurang

Läs mer och boka online här >>

Påsklovsfirande på hotell

För dig som älskar hotell - boka in det perfekta påsklovsmyset och njut av sköna lakan, vacker utsikt, god frukost och massor av lek & skoj på påsklovet hos oss i Roslagens vackra skärgård.

Lovet på Marholmen är kravlöst och enkelt - Välj om ni vill fiska vid bryggan, klättra, gunga eller åka linbana i lekplatsen, gå familjens tipsrunda, spela sällskapsspel i lobbyn, spela tennis i multi-courten, leta växter och djur i ett spännande naturbingo på egen ö, leta påskägg, utmana mamma & pappa på biljard eller köpa godis i butiken!

Tips! Barn 0-3 år som sover i vuxens säng följer med gratis och behöver inte inkluderas i bokningen. Våra familjerum har 3 bäddar varav en bäddfåtölj, är ni 4 personer eller fler i familjen (med barn äldre än 4 år) så rekommenderar vi istället 2 hotellrum & att ni skriver som önskemål att få rum bredvid varandra.

Läs mer och boka online här >>Lovaktiviteter

Här kan du läsa mer om våra aktiviteter under påsklovet

Tid tillsammans i naturen - Naturbingo


Upplev naturen tillsammans med barnen och leta stort som smått, djur som växter. En underbart härlig och uppfriskande aktivitet som är mycket omtyckt av såväl vuxna som barn när ni i Marholmens egna Naturbingo tillsammans upplever naturen samtidigt som små sakletare får söka upp olika ting i naturen utefter ett bingo som ni får med er vid incheckningen.

Vi rekommenderar er varmt att ta er till Strömsholmens vackra barrskog där ni kan följa elljusspåret runt ön samtidigt som ni kryssar bingorutorna på vägen.

Leta gömda påskägg vid Grosshandlarvillan


Den här aktiviteten är lika omtyckt bland stora som små barn. Ge er iväg till Grosshandlarvillans trädgård för att leka efter påskägg! Ni hittar en lapp i receptionen som ni sedan lämnar in med hur många ägg ni lyckades hitta gömda. Äggen är tomma och får gärna lämnas kvar till nästa äggledare, har ni med er egna ägg med godis så kan vi varmt rekommendera att gömma dessa på ön Rackaren - en egen ö sydväst på Marholmen.

Hur många kunde ni hitta i Grosshandlarvillans trädgård? Lämna in svaret till receptionen så har ni chans att vinna en ny lovvistelse på Marholmen till hösten.

Stort lekrum

Under loven förvandlar vi Marholmen till en enda stor lekplats - men lek i varenda liten vrå! Under loven ser vi till att inreda antingen våran 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner eller något av våra större konferensrum. Oavsett var vi leker så kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår bilbana, spela fuzzball, fyra i rad eller försöka göra mål på polisen. Och mycket mer.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter). Massor av familjeskoj tillsammans.

Rackaren - Fri lek på aktivitetsö


Rackaren är en av öarna som tillhör Marholmen, hit går ni enkelt till fots då ön ligger med broförbindelse ca 7 minuter från huvudbyggnaden. Rackaren är den ö som vi kör paintball på men när vi inte har paintball där så får ni gärna besöka ön för att leka fritt bland trädkojor, hinder, stock och sten!

Mycket uppskattat av små äventyrare som har spring i benen. Här finns också en härlig grillplats med tak över huvudet.

Tips på lekar: kurragömma, Nerf-krig (ta med egna pistoler) och burken.

Biovisning


Biovisning kl. 10.30 & 15.30 (Ingen bio söndag 24 april kl. 15.30)

När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmens Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till mera mys och sjunker ner och tittar på utvalda filmer på storskärm, mer info om vilka filmer som visas kommer finnas på plats när ni checkar in. Utanför konferensrummet hittar ni loungen där ni som vuxna får pusta ut för en liten stund i lugn och ro.

Bioprogrammet presenteras på plats.

Grillplatser på Marholmen


När ni bokar er familjevistelse hos oss så rekommenderar vi varmt att ni tar med er sittunderlag, täljkniv (så att ni kan tälja era egna grillpinnar), tändare och korv med bröd! Ett familjeäventyr som uppskattas av både stora som små. Välj någon av våra anordnade grillplatser, samtliga ligger i vackra miljöer perfekta för barnen att undersöka medan korven svalnar från grillen.

Vill ni testa något nytt? Då rekommenderar vi kolbullepanna, som ni ser på bilden. En aktivitet där ni får med er allt ni behöver för oförglömlig utomhuslunch.

Fråga i receptionen om det finns ved utlagt innan ni beger er till grillplatsen och ta gärna med egen soppåse för att samla ert skräp i. Sopinsamling finns vid parkeringen!

Ta med barnens cyklar


På Marholmen finns det massor med bra cykelvägar runt hela ön, de flesta med fantastiskt utsikt över vattnet men fortfarande med trygga barriärer av vass och grönska mellan gångväg/cykelväg och vatten.

Parkeringen för alla gäster som besöker Marholmen ligger i anslutning till hotellet så väldigt få besökare tar bilen vidare ut på ön vilket gör vägarna barnvänliga för både promenader och cykelutflykter.

Se mer om cykelvägarna på Marholmen.

Stor lekplats för små och stora barn


Mitt på ön finner ni öns stora lekplats. Barn mår bra av att få röra på sig för både sin egna och föräldrarnas sinnesro och därför har vi satsat på en stor lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Vi har även en stor klätterställning som passar både unga vuxna och barn. Samt i samma område finner ni allt från multi-court till fotbollstennis och äventyrsgolf.

Lekparken ligger någon minuts promenad från vattnet. Runtom finns det fina gräsytor att lägga picknick-filten på medan barnen leker om vädret tillåter.

Hit är alla välkomna, året om!

Barnens Restaurang

Barnens lunchbuffé | 4-12 år pris 75 kr | 0-3 år gratis

  • Pannkaka med sylt & grädde, Grillkorv med pommes frites & Pasta med köttfärssås

Barnen middagsbuffé kl. 17-19 | 4-12 år pris 95 kr | 0-3 år gratis

  • Barnens hamburgare med pommes & kyckling

Med reservation för ev. ändringar.

Se aktuella öppettider för restaurangen här >>
Ring 0771-16 17 00 för bordsbokning, eller mejla reception@marholmen.se.

Pingis i båthuset

Har du spelat pingis i ett båthus någon gång? Om inte så är det dags nästa gång du besöker Marholmen! Pingis passar många oavsett kunskapsnivå och alla kan vara med. I båthuset finner ni 2 pingisbord, ljusslingor, palmer, solstolar och skön infravärme men eftersom att du befinner dig i ett båthus med självdrag så rekommenderar vi ändå varm jacka, mössa & vantar om det är kyligt ute. Huset ni spelar i är Marholmens charmiga båthus som ligger precis nedanför hotellet.

Välkommen att boka din tid i receptioner, köp gärna med dig en termos med varm dryck för kalla dagar.

Bor ni inte på Marholmen men vill spela ändå? Välkommen att boka som tidigast 24 tim innan ni önskar spela. Se pris och mer info: Pingis i båthuset


Utmana familjen i mattcurling

Välkommen till denna omtyckta och nya tappning av sporten curling. Hos oss spelar du mattcurling i vackra och anrika Grosshandlargården, vars tak pryds av målningar framtagna av Elsa Beskow en gång i tiden. Ett k-märkt hus som på vinterhalvåret bjuder på krispig luft. Är det kyligt ute så ta gärna på dig varma kläder som jacka, vantar och mössa för att hålla dig varm under spelets gång.

Aktiviteten går också bra att boka för grupper & företag 1500 kr/tim ex. moms för hela huset med 3 banor. Aktiviteten går också att boka för sig som inte bor på Marholmen, se länk nedan för villkor och pris.

Läs mer om Curling i Grosshandlargården.

Tips på utflykter i närområdet under er vistelse hos oss


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Här kan du se några av de smultronställen som vi samlat i närheten för er som kommer som barnfamilj: Utflykter i Roslagen för barnfamiljer

Här kan du läsa mer om allt som går att göra på Marholmen: Se och Göra på Marholmen

Besök Norrtälje Badhus under påsklovet


Bara 15 minuter från Marholmen finner ni nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små barn!

För öppettider och priser besök: Norrtälje Badhus

Samstorps Vildmarkstur - Kul för alla åldrar


25 minuter från Marholmen hittar ni Samstorps Gård som erbjuder en fantastisk vildmarksupplevelse när ni följer med på vildmarkstur i deras stora hägn på 40 hektar där ni möter dovhjortar, rådjur, vicenter, vildsvin och mycket mer. Ni kommer att se djuren på riktigt nära håll och får mata djuren ur handen under turen. En tur ni sent kommer glömma!

För att se öppettider och mer info besök: Samstorps Gård

Norrtälje Konsthall - 20 minuter med bil från Marholmen


Besök centrala Norrtälje Konsthall - en plats för möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. Konsthallens program och pedagogiska verksamhet riktar sig till allmän publik i alla åldrar. De visar samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer. I samband med varje aktuell utställning har de visningar, föreläsningar och barnverksamhet.

Läs mer om Norrtälje Konsthall, öppettider och utställningar.

Färsna 4H gård - 20 min från Marholmen


Vi rekommenderar varmt ett besök på Färsna 4H gård. Där kan ni besöka både getter, grisar, hästar, kaniner och mycket mer. Gårdens härliga ytor bjuder också in till lek och större ytor för de som har spring i benen. På plats finns också två traktorer som man får provsitta och leka runt.

Under Påsklovet händer det mycket på Färsna 4H gård! För mer information och evenemang besök deras Facebooksida.