$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Familjepaket - Påsklov 2020


Prisexempel 2 nätter i stuga från 1070 kr/natt - detta ingår i Familjepaketet:

 • Boende i Marholmsstuga Standard med 6 bäddar (Familjerum Delux på hotell - 2 vuxna, 2 barn - tillägg från 255 kr/natt)
 • Lekland
 • Biovisningar
 • Tipsrunda
 • Glass till barnen som äter i restaurangen
 • Pingis och biljardbord i hotellbyggnaden
 • Påskpyssel & lek
 • Fritt WiFi
 • Fri parkering

Tips! Köp till linne, städ och frukost direkt i vår onlinebokning.

Påsklov i norrtälje


Påsklov på Marholmen


Datum och tider för Påsklovet på Marholmen 2020: lördag 3 april kl 15.00 – söndag 19 april kl 11.00

Påsklovsveckorna på Marholmen (v 15-16) är fyllda av aktiviteter för hela familjen både här på ön och i Norrtälje som ligger bara 15 minuter från Marholmen. Vill du och familjen uppleva ett påsklov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio, fyrkamp, tipsrunda med fina priser och gratis glass till alla barn som äter i restaurangen.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Boende i Marholmsstuga


Bo i Marholmsstuga standard med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta av barnfamiljen som vill hitta lugn och ro i vacker skärgårdsmiljö. Ni bor med naturen inpå knuten och har ett härligt stort allrum med öppen planlösning för att hela familjen ska kunna vara samlad under lovet. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för 6 personer samt självhushåll för mysiga stunder tillsammans.

 • 70 kvm
 • 6 bäddar varav en överslaf
 • Kök
 • Badrum med bastu
 • Braskamin
 • Altan
 • TV
 • WiFi

Leklandet


Öppet kl 9.00–16.30 (stänger kl 11.00 den 19 april)

Under loven förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 4-kamp. Grenarna är basket, minigolf, vågen och gör mål på polisen. Garanterat skoj!

Bio


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på utvalda filmer på storskärm (mer info om vilka filmer som visas kommer inom kort). Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Biofilmer visas alla eftermiddagar 3-18 april (ingen biovisning söndag 19 april). Bioprogrammet presenteras på plats.

Barnens Restaurang


Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis glass till efterrätt till lunch och middag då ni äter i Restaurang Skärgårdsro. Ät barnfavoriter som pannkaka med sylt & grädde eller köttbullar med potatismos.

Tips! Förboka frukost, lunch och middag om ni önskar det under er vistelse här hos oss.

Tips för vuxna


 • Njut i SPA Mareld för total avkoppling - boka tid i spa innan ankomst
 • Träna med havsutsikt i vårt fullt utrustade gym som ligger i anslutning till spaavdelningen
 • Promenera runt huvudön och Strömsholmen (elljusspår) med vackra skärgården som utsikt
 • Ta en värmande stund i er alldeles egna bastu i stugan eller njut med familjen framför braskaminen

Åldersgräns i Spa & Relax är 18 år, barn från 12 år får vistas i spa & relax mellan kl. 08-12 i målsmans sällskap.

Vinn en vistelse!


Delta i barnens tipsrunda i huvudbyggnaden. Första pris är en stuga i ett dygn under Jullovet 2020 för 3–6 personer.

Tips på andra aktiviteter under er vistelse hos oss


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Rackaren - Fri lek på aktivitetsö


Rackaren är en av öarna som tillhör Marholmen, hit går ni enkelt till fots då ön ligger med broförbindelse ca 7 minuter från huvudbyggnaden. Rackaren är den ö som vi kör paintball på men när vi inte har paintball där så får ni gärna besöka ön för att leka fritt bland trädkojor, hinder, stock och sten!

Mycket uppskattat av små äventyrare som har spring i benen.

Öppet året om för alla våra besökare.

Besök Norrtälje Badhus under påsklovet


Bara 15 minuter från Marholmen finner ni nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små barn!

För öppettider och priser besök: Norrtälje Badhus

Ta med barnens cyklar


På Marholmen finns det massor med bra cykelvägar runt hela ön, de flesta med fantastiskt utsikt över vattnet.

Parkeringen för alla gäster som besöker Marholmen ligger i anslutning till hotellet så väldigt få besökare tar bilen vidare ut på ön vilket gör vägarna barnvänliga för både promenader och cykelutflykter.

Se mer om cykelvägarna på Marholmen.

Samstorps Vildmarkstur - Kul för alla åldrar


25 minuter från Marholmen hittar ni Samstorps Gård som erbjuder en fantastisk vildmarksupplevelse när ni följer med på vildmarkstur i deras stora hägn på 40 hektar där ni möter dovhjortar, rådjur, vicenter, vildsvin och mycket mer. Ni kommer att se djuren på riktigt nära håll och får mata djuren ur handen under turen. En tur ni sent kommer glömma!

För att se öppettider och mer info besök: Samstorps Gård

Grillplatser på Marholmen


När ni bokar er familjevistelse hos oss så rekommenderar vi varmt att ni tar med er sittunderlag, täljkniv (så att ni kan tälja era egna grillpinnar), tändare och korv med bröd! Ett familjeäventyr som uppskattas av både stora som små. Välj någon av våra anordnade grillplatser, samtliga ligger i vackra miljöer perfekta för barnen att undersöka medan korven svalnar från grillen.

Fråga i receptionen om det finns ved utlagt innan ni beger er till grillplatsen och ta gärna med egen soppåse för att samla ert skräp i. Sopinsamling finns vid parkeringen!

Stor lekplats för små och stora barn


Mitt på ön finner ni öns stora lekplats! Vi vet att barn behöver röra på sig för både sin egna och föräldrarnas sinnesro och därför har vi satsat på en lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Vi har även en stor klätterställning som passar både vuxna och barn.

Lekparken ligger någon minuts promenad från vattnet. Runtom finns det fina gräsytor att lägga picknick-filten på medan barnen leker om vädret tillåter.

Hit är alla välkomna, året om!

Norrtälje Konsthall - 20 minuter med bil från Marholmen


Besök centrala Norrtälje Konsthall - en plats för möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. Konsthallens program och pedagogiska verksamhet riktar sig till allmän publik i alla åldrar. De visar samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer. I samband med varje aktuell utställning har de visningar, föreläsningar och barnverksamhet.

Läs mer om Norrtälje Konsthall, öppettider och utställningar.

Färsna 4H gård - 20 min från Marholmen


Vi rekommenderar varmt ett besök på Färsna 4H gård. Där kan ni besöka både getter, grisar, hästar, kaniner och mycket mer. Gårdens härliga ytor bjuder också in till lek och större ytor för de som har spring i benen. På plats finns också två traktorer som man får provsitta och leka runt.

Under Påsklovet händer det mycket på Färsna 4H gård! För mer information och evenemang besök deras Facebooksida.

Boka ditt påsklov idag


Påsklov 2019

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller bokning: 0771-16 17 00

Varmt välkommen till påsklovet på Marholmen!