$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Boka ett helt ovanligt påsklov i Roslagens skärgård


Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller bokning: 0771-16 17 00


Vill du och familjen uppleva ett påsklov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio, femkamp, tipsrunda med fina priser och gratis efterrätt till alla barnen i restaurangen.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Datum och tider

Påsklov på Marholmen: lördag 13 april kl 15.00 – måndag 22 april kl 11.00

Specialpriser på boende under lovet

Boende i stuga med 3 rum för 3–6 personer (självhushåll) och fritt wifi. 1 dygn: fr 1395 kr. Lägg till ett extra dygn: fr 995 kr

Boende på hotell med fritt wifi. Från 1595 kr/rum för 2 vuxna och 2 barn (1 barn i extra säng och 1 barn i vuxens säng).

Leklandet


Öppet kl 9.00–16.30 (stänger kl 11.00 den 22 april)

Under loven förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, spela airhockey, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 4-kamp. Grenarna är basket, minigolf, vågen och gör mål på polisen. Garanterat skoj!

Bio


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på klassikern ”Bamse och Tjuvstaden” på storskärm. Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Biofilmen visas alla kvällar 13-21 april och börjar kl 19.00

Barnens Restaurang


Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis glass till efterrätt till lunch och middag då ni äter i Restaurang Skärgårdsro. Ät barnfavoriter som pannkaka och köttbullar. Se vår meny här

14 april och 22 april är restaurangen öppen endast för frukost och lunch.

Tips! Förboka frukost, lunch och middag om ni önskar det under er vistelse här hos oss.

Vinn en vistelse!


Delta i barnens tipsrunda i huvudbyggnaden. Första pris är en stuga i ett dygn under höstlovet 2019 för 3–6 personer.

Tips för vuxna


  • Njut i vårat barnfria SPA Mareld - boka tid i SPA innan ankomst.
  • Träna med havsutsikt i vårt full utrustade gym i anslutning till SPA avdelningen.
  • Promenera med skärgården som utsikt
  • Ta en bastu i egna stugan och njut med familjen framför braskaminen.

Tips på andra aktiviteter under er vistelse hos oss


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Besök Norrtälje Badhus under påsklovet


Bara 15 minuter från Marholmen finner ni nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små barn!

För öppettider och priser besök: Norrtälje Badhus

Dagskryssa 5 timmar till Åland med Viking Line från Kapellskär


Bara 10 minuter från Marholmen finner du färjeläget för Viking Lines dagskryssningar från Kapellskär, vill du veta mer om deras kryssningar: Läs mer

Boka ditt påsklov idag


Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller bokning: 0771-16 17 00


Varmt välkommen till påsklovet på Marholmen!