$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Familjepaket - Påsklov 2019


Från 1395 kr/natt i stuga - detta ingår i Familjepaketet:

 • Boende i Marholmsstuga för 3-6 personer (Familjerum Delux på hotell - 2 vuxna, 2 barn - tillägg från 255 kr/natt)
 • Lekland
 • Biovisningar
 • Tipsrunda
 • Glass till barnen som äter i restaurangen
 • Pingis och biljardbord i hotellbyggnaden
 • Påskpyssel & lek
 • Fritt WiFi
 • Fri parkering

Tips! Köp till linne, städ och frukost direkt i vår onlinebokning.

Påsklov i norrtälje


Påsklov på Marholmen


Datum och tider för Påsklovet på Marholmen 2019: lördag 13 april kl 15.00 – måndag 22 april kl 11.00

Påsklovsveckan på Marholmen (v 16) är fylld av aktiviteter för hela familjen både på ön och i Norrtälje som ligger bara 15 minuter från Marholmen. Vill du och familjen uppleva ett påsklov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns barnfavoriter som lekland, bio,fyrkamp, tipsrunda med fina priser och gratis glass till alla barnen som äter i restaurangen.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Boende i Marholmsstuga


Bo i Marholmsstuga med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta bland barnfamiljer med naturen inpå knuten och ett härligt stort allrum med öppen planlösning för att hela familjen ska kunna vara samlad under lovet. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för 6 personer samt självhushåll för mysiga stunder tillsammans.

 • 70 kvm
 • 6 bäddar varav en överslaf
 • Kök
 • Badrum med bastu
 • Braskamin
 • Altan
 • TV
 • WiFi

Leklandet


Öppet kl 9.00–16.30 (stänger kl 11.00 den 22 april)

Under loven förvandlar vi vår 10-kampskällare till ett lekland där solen nästan alltid skiner. Här kan ni utmana varandra eller leka på egen hand med att köra minibilar(bobbycars) på vår 30 kvadratmeter bilbana, spela airhockey, fuzzball, fyra i rad, basket och försöka göra mål på polisen. Och mycket annat.

Det är inte bara kroppen som ska jobba utan även hjärnan. I Kluriga Hörnan har vi: Solitaire, (försök rensa spelbrädan genom att hoppa med stavarna över andra stavar), T-pussel (bygg ett T av pusselbitar), Klippet (klipp ett A4-papper till en figur som du tror är omöjlig) och Kuben (bygg en kub av klossar på 3 minuter).

I leklandet får barnen möjlighet att vinna över de vuxna i barnens 4-kamp. Grenarna är basket, minigolf, vågen och gör mål på polisen. Garanterat skoj!

Bio


När våra konferensgäster är hemma och vilar kör vi Marholmen Bio i ett av våra konferensrum. Vi byter ut stolar och bord till Fatboys där vi sjunker ner och tittar på utvalda filmer på storskärm (mer info om vilka filmer som visas kommer inom kort). Utanför konferensrummet har vi vår lounge där de vuxna barnen kan få pusta ut en stund.

Biofilmen visas alla kvällar 13-21 april.

Barnens Restaurang


Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis glass till efterrätt till lunch och middag då ni äter i Restaurang Skärgårdsro. Ät barnfavoriter som pannkaka och köttbullar. Se vår meny här

14 april och 22 april är restaurangen öppen endast för frukost och lunch.

Tips! Förboka frukost, lunch och middag om ni önskar det under er vistelse här hos oss.

Vinn en vistelse!


Delta i barnens tipsrunda i huvudbyggnaden. Första pris är en stuga i ett dygn under Jullovet 2019 för 3–6 personer.

Tips för vuxna


 • Njut i SPA Mareld för total avkoppling - boka tid i SPA innan ankomst.
 • Träna med havsutsikt i vårt full utrustade gym i anslutning till SPA avdelningen.
 • Promenera med skärgården som utsikt.
 • Ta en bastu i egna stugan och njut med familjen framför braskaminen.

Åldersgräns i SPA & Relax är 18 år.

Tips på andra aktiviteter under er vistelse hos oss


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Besök Norrtälje Badhus under påsklovet


Bara 15 minuter från Marholmen finner ni nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små barn!

För öppettider och priser besök: Norrtälje Badhus

Samstorps Vildmarkstur - Kul för alla åldrar


25 minuter från Marholmen hittar ni Samstorps Gård som erbjuder en fantastisk vildmarksupplevelse när ni följer med på vildmarkstur i deras stora hägn på 40 hektar där ni möter dovhjortar, rådjur, vicenter, vildsvin och mycket mer. Ni kommer att se djuren på riktigt nära håll och får mata djuren ur handen under turen. En tur ni sent kommer glömma!

För att se öppettider och mer info besök: Samstorps Gård

Dagskryssa 5 timmar till Åland med Viking Line från Kapellskär


Bara 10 minuter från Marholmen finner du färjeläget för Viking Lines dagskryssningar från Kapellskär, vill du veta mer om deras kryssningar: Läs mer

Boka ditt påsklov idag


Påsklov 2019

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller bokning: 0771-16 17 00

Varmt välkommen till påsklovet på Marholmen!