$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Familjepaket - Påsklov 2020


Prisexempel 2 nätter i stuga från 750 kr/natt - detta ingår i Familjepaketet:

 • Boende i Marholmsstuga Standard med 6 bäddar, braskamin & bastu
 • Tipsrunda utomhus
 • Äggjakt i barkspår
 • Naturbingo - Tid tillsammans i skog & mark
 • Glass till barnen som äter i restaurangen
 • Pingis och biljardbord i hotellbyggnaden
 • Fritt WiFi
 • Fri parkering

Följande aktiviteter har vi valt bort med anledning av Covid-19:

 • Lekland
 • Biovisningar
 • Tipsrunda inomhus
 • Påskpyssel

Extra information med anledning av Covid-19.

Tips! Köp till linne och städ direkt i vår onlinebokning.

Påsklov i norrtälje


Påsklov på Marholmen


Datum och tider för Påsklovet på Marholmen 2020: fredag 3 april kl 15.30 – söndag 19 april kl 11.00

Påsklovsveckorna på Marholmen (v 15-16) är fyllda av aktiviteter för hela familjen både här på ön och i Norrtälje som ligger bara 15 minuter från Marholmen. Vill du och familjen uppleva ett påsklov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. En timme från Stockholm och Uppsala samt trettio meter från fastlandet ligger Marholmen, ett eget örike med massor av aktiviteter för barn och vuxna.

Bäst av allt är tiden tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er. Bo till specialpris i våra fina hus med bastu, braskamin och wifi eller på vårt nya hotell i familjerum med havsutsikt. Välkommen till Marholmen – en helt ovanlig ö.

Boende i Marholmsstuga


Bo i Marholmsstuga standard eller nyrenoverad Marholmsstuga med braskamin och bastu, trivsamma och funktionellt inredda hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är mycket omtyckta av barnfamiljen som vill hitta lugn och ro i vacker skärgårdsmiljö. Ni bor med naturen inpå knuten och har ett härligt stort allrum med öppen planlösning för att hela familjen ska kunna vara samlad under lovet. De 6 bäddarna i stugan är fördelade på tre sovrum med gemensamt badrum där det finns toalett, dusch och bastu. Köket är utrustat med porslin för 6 personer samt självhushåll för mysiga stunder tillsammans.

 • 70 kvm
 • 6 bäddar varav en överslaf
 • Kök
 • Badrum med bastu
 • Braskamin
 • Altan
 • TV
 • WiFi


Lovaktiviteter

Nedan kan du läsa mer om våra aktiviteter under påsklovet

Tid tillsammans i naturen - Naturbingo & äggjakt


Upplev naturen tillsammans med barnen och leta stort som smått, djur som växter. En underbart härlig och uppfriskande aktivitet som är mycket omtyckt av såväl vuxna som barn.

Vi rekommenderar er varmt att ta er till Strömsholmens vackra barrskog där ni kan följa elljusspåret runt ön samtidigt som ni kryssar bingorutorna på vägen.

Under påsklovet hittar ni också ett gäng gömda ägg på vägen runt spåret, hur många kan ni hitta? Kryssa i antalet och lämna in till oss med chans att vinna en ny vistelse på Marholmen!

Ta med barnens cyklar


På Marholmen finns det massor med bra cykelvägar runt hela ön, de flesta med fantastiskt utsikt över vattnet.

Parkeringen för alla gäster som besöker Marholmen ligger i anslutning till hotellet så väldigt få besökare tar bilen vidare ut på ön vilket gör vägarna barnvänliga för både promenader och cykelutflykter.

Se mer om cykelvägarna på Marholmen.

Grillplatser på Marholmen


När ni bokar er familjevistelse hos oss så rekommenderar vi varmt att ni tar med er sittunderlag, täljkniv (så att ni kan tälja era egna grillpinnar), tändare och korv med bröd! Ett familjeäventyr som uppskattas av både stora som små. Välj någon av våra anordnade grillplatser, samtliga ligger i vackra miljöer perfekta för barnen att undersöka medan korven svalnar från grillen.

Fråga i receptionen om det finns ved utlagt innan ni beger er till grillplatsen och ta gärna med egen soppåse för att samla ert skräp i. Sopinsamling finns vid parkeringen!

Rackaren - Fri lek på aktivitetsö


Rackaren är en av öarna som tillhör Marholmen, hit går ni enkelt till fots då ön ligger med broförbindelse ca 7 minuter från huvudbyggnaden. Rackaren är den ö som vi kör paintball på men när vi inte har paintball där så får ni gärna besöka ön för att leka fritt bland trädkojor, hinder, stock och sten!

Mycket uppskattat av små äventyrare som har spring i benen.

Öppet året om för alla våra besökare.

Stor lekplats för små och stora barn


Mitt på ön finner ni öns stora lekplats! Vi vet att barn behöver röra på sig för både sin egna och föräldrarnas sinnesro och därför har vi satsat på en lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Vi har även en stor klätterställning som passar både vuxna och barn.

Lekparken ligger någon minuts promenad från vattnet. Runtom finns det fina gräsytor att lägga picknick-filten på medan barnen leker om vädret tillåter.

Hit är alla välkomna, året om!

Barnens Restaurang


Vad ska vi äta? På loven får alla barn gratis glass som efterrätt till lunch och middag då ni äter i Restaurang Skärgårdsro.

BARNMENY


Pannkaka serveras med sylt & vispad grädde | 65 kr

Grillad korv med pommes | 75 kr


Tips! Förboka frukost, lunch och middag om ni önskar det under er vistelse här hos oss.

Tips för vuxna


 • Njut i Spa Mareld för total avkoppling - boka tid i spa innan ankomst
 • Träna med havsutsikt i vårt fullt utrustade gym som ligger i anslutning till spaavdelningen
 • Promenera runt huvudön och Strömsholmen (elljusspår) med vackra skärgården som utsikt
 • Ta en värmande stund i er alldeles egna bastu i stugan eller njut med familjen framför braskaminen

Åldersgräns i Spa & Relax är 18 år, barn från 12 år får vistas i spa & relax mellan kl. 08-12 i målsmans sällskap.

Tips på aktiviteter under er vistelse hos oss


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön men också i närområdet där närmsta stad är Norrtälje. Vi hjälper dig gärna vidare med tips på aktiviteter!

Besök Norrtälje Badhus under påsklovet


Bara 15 minuter från Marholmen finner ni nybyggda Norrtälje Badhus, perfekt för både stora och små barn!

För öppettider och priser besök: Norrtälje Badhus

Samstorps Vildmarkstur - Kul för alla åldrar


25 minuter från Marholmen hittar ni Samstorps Gård som erbjuder en fantastisk vildmarksupplevelse när ni följer med på vildmarkstur i deras stora hägn på 40 hektar där ni möter dovhjortar, rådjur, vicenter, vildsvin och mycket mer. Ni kommer att se djuren på riktigt nära håll och får mata djuren ur handen under turen. En tur ni sent kommer glömma!

För att se öppettider och mer info besök: Samstorps Gård

Norrtälje Konsthall - 20 minuter med bil från Marholmen


Besök centrala Norrtälje Konsthall - en plats för möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. Konsthallens program och pedagogiska verksamhet riktar sig till allmän publik i alla åldrar. De visar samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer. I samband med varje aktuell utställning har de visningar, föreläsningar och barnverksamhet.

Läs mer om Norrtälje Konsthall, öppettider och utställningar.

Färsna 4H gård - 20 min från Marholmen


Vi rekommenderar varmt ett besök på Färsna 4H gård. Där kan ni besöka både getter, grisar, hästar, kaniner och mycket mer. Gårdens härliga ytor bjuder också in till lek och större ytor för de som har spring i benen. På plats finns också två traktorer som man får provsitta och leka runt.

Under Påsklovet händer det mycket på Färsna 4H gård! För mer information och evenemang besök deras Facebooksida.

Boka ditt påsklov idag


Påsklov 2019

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Ring oss för frågor eller bokning: 0771-16 17 00

Varmt välkommen till påsklovet på Marholmen!