$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Påsk på Ön - Påskfirande i Stockholms skärgård


Njut av påsken i vackra skärgården tillsammans med familj och vänner, god mat och avkopplande spa. Här bor ni bekvämt i dubbelrum på hotellet med utsikt mot vattnet, bara 60 minuter från Stockholm och Uppsala och 15 minuter från Norrtälje. Eller så väljer ni en av våra mysiga stugor med naturen inpå knuten, perfekt boende för såväl vänner som familj.

Marholmen är en unik plats där du har havet i alla vädersträck och en plats där du kan återhämta energi genom natur och frisk luft i slående skärgårdsmiljö. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en hel ö-värld med aktiviteter. Ett eget örike för dig som söker avkoppling, aktiviteter eller härliga upplevelser året om.

Vill ni komma som barnfamilj och fira påsk? Kolla in vårt Familjepaket - Påsklov 2022 som erbjuds 27 mars-11 april med boende i stuga och roliga påsklovsaktiviteter för barn.

Extra information angående Covid-19 kan du läsa här.


Boka Påsken på Marholmen:

Mejl: reception@marholmen.se Telefon: 0771-16 17 00Påskens boendepaket 27/3-11/4

Boka in tid tillsammans i härliga april! Vi erbjuder hotell och stugor i fantastisk skärgårdsmiljö.

Påskens hotellpaket: Vardag, Weekend eller Söndagsmys


Påsken på Marholmen bjuder på avkoppling i vacker skärgårdsmiljö. Njut i spat där du kan ta ett avkopplande bad i vår värmande bubbelpool eller passa på att andas frisk havsluft medan du värmer kroppen i utomhuspoolen. Njut av panoramavyn från torrbastun eller koppla av i vår omfamnande ångbastu med stjärnhimmel. Gym hittar du i hotellbyggnaden eller på en av våra öar där vi har byggt ett Walking Gym med 7 träningsstationer placerade utmed vattnet över ön Strömsholmen. Vill du boka hotellrum utan spa & middag? Gå direkt till onlinebokningen för att se tillgänglighet och boka.


Hotellpaket utan spa:

  • Skärgårdspaket - För dig som vill njuta av skärgården och god mat (ankomst alla dagar)

Välkommen att läsa mer om paketet på länkarna ovan eller gå direkt vidare och boka önskat hotellpaket online, på 0771-16 17 00 alt. reception@marholmen.se

Påskens stugpaket: Lov, Outdoor eller Upplev Roslagen


Fira påsken på Marholmen och få tid tillsammans i vacker skärgårdsmiljö. I de här paketen bor ni bekvämt i våra Marholmsstugor som är 70 kvm med självhushåll, braskamin och egen bastu. Stugorna har 6 bäddar fördelat på 3 sovrum, gemensamt allrum och matrum samt en härlig altan som vetter mot naturen. Det perfekta påskfirandet - en avkopplande stugvistelse tillsammans i skärgården. Vill du boka stuga utan paket? Gå direkt till onlinebokningen.

  • Påsklov Familjepaket - För er som vill besöka oss under lovet tillsammans med barnen (tillgängligt alla dagar, 1-7 nätter)
  • Outdoor paket - För dig som vill uppleva naturen i skärgården med härliga aktiviteter (tillgängligt alla dagar, 2 nätter)
  • Upplev Roslagen Natur & Bruk - För dig som uppleva Roslagen med härliga utflyktstips & god mat (tillgängligt torsdag-söndag, 3 nätter)
  • Upplev Roslagen Familj - För er som vill uppleva Roslagen tillsammans med barnen (tillgängligt alla dagar, 2 nätter)

Välkommen att läsa mer om paketet på länkarna ovan eller gå direkt vidare och boka önskat stugpaket online, på 0771-16 17 00 alt. reception@marholmen.se

Tillägg

Önskar ni boka till linne, städ, ved, frukost, take away mat till stugan eller husdjurstillägg? Det går självklart bra, säg bara till när ni bokar så får ni info om pris och tillgänglighet.

Restaurangens öppettider 27/3-11/4


Frukostbuffé: Alla dagar i Restaurang Skärgårdsro | Mån-fre 07:00-09:00 | lör-sön 07:30-10:30

Lunch: Buffé alla dagar i restaurangen 12:00-14:00 med barnanpassad meny | Laga kolbullepanna utomhus | Köp korv med bröd att grilla vid anordnad grillplats

Middag: Serveras sön-fre 17:00-20:30 i Restaurang Skärgårdsro | Lör 16:00-20:30 | Det går även bra att boka 2-rätters middag som roomservice till hotellrummet alla dagar

Take away meny till stuga eller hotellrum: Alla dagar | Beställs i receptionen innan kl. 17:00 samma dag och hämtas i restaurangen.


Vänligen boka bord på 0771-16 17 00 eller på reception@marholmen.se.


I receptioner finner du även en mindre shop med dryck & snacks. Med reservation för ev. ändringar.

Marholmens digitala karta


Se mer av Marholmen inför ert besök ->


Se och göra på Marholmen

Nedan tipsar vi om aktiviteter som ni kan göra under er vistelse här hos oss.

Spela äventyrsgolf


Äventyrsgolf priser: vuxen 80 kr / barn 60 kr | Öppet 27 mars-31 oktober

Utmana familjen i en golfduell på vår äventyrsgolfbana som ligger bara 15 minuter från Norrtälje! Golfbanan ligger intill den stora lekparken centralt på ön och nära gratis parkering, vackra promenadstråk och allt som kan önskas av en sommardag. Banan är utmanande med mycket inslag från naturen som sandbanker, åar, broar, stenar och lutningar. En utmaning i golf för hela familjen!

Äventyrsgolfen ligger bara 5 minuters promenad från hotell och stugor samt ett stenkast från bryggor och lekplats. Golfklubbor, bollar och räknekort hämtar ni i huvudbyggnadens reception där ni också hittar dryck och snacks.

Varmt välkommen på ett golfäventyr du sent kommer att glömma!

Naturbingo för barnen


Välkommen att hämta ett naturbingo och en penna i receptionen för att påbörja en spännande jakt på djur, växter och ting som kan hittas över ön Strömsholmen.

Ni går över 3 vackra träbroar för att ta er till det barkbeklädda spåret som sträcker sig runt Strömsholmen, perfekt att hitta växter och djur i! Spåret är ca 1 km och ni promenerar omgivna av vatten och vacker barrskog.

Kika på vår interaktiva karta där du kan se öns promenadstråk i sin helhet och få tips på fler aktiviteter.

Mattcurling i Grosshandlargården


175 kr/tim per timme & bana för boende gäster

Välkommen till denna omtyckta och nya tappning av sporten curling. Hos oss spelar du mattcurling i vackra och anrika Grosshandlargården, vars tak pryds av målningar framtagna av Elsa Beskow en gång i tiden. Ett k-märkt hus som på våren bjuder på krispig luft. Ha därför gärna varma kläder på dig om graderna är låga utomhus, för att hålla dig varm under spelets gång.

Aktiviteten går även att boka för grupper & företag 1500 kr/tim ex. moms för hela huset med 3 banor. Aktiviteten går också att boka för sig som inte bor på Marholmen, se länk nedan för villkor och pris.

Se mer om Curling i GrosshandlargåCurling i Grosshandlargårdenden.

Skogsbad


Kostnadsfri aktivitet

Shinrin yoku, som Skogsbad heter på Japanska, utvecklades på 80-talet och innebär enkelt sett att du upplever skogen med alla dina sinnen närvarande. Något som kan låta enkelt men i dagens samhälle tänker vi alldeles för ofta på annat när vi rör oss i skog och mark. Forskning visar på att skogsbadet hjälper kroppen till minskad stress, förbättrat immunförsvar, sänkt blodtryck och ökad känsla av välbefinnande.

När ni vill skogsbada hos oss på Marholmen så rekommenderar vi er att gå längst ut på Strömsholmen, en otroligt vacker och tyst plats för total avkoppling i skog och mark. Vägen dit är naturskön med träbroar omgivna av vass, redan där kan ni passa på att stanna upp och bara njuta.

Marholmens Walking Gym


Kostnadsfri aktivitet

Marholmens Walking Gym bjuder in till ett uppfriskande träningspass i skog och mark. Det barkbeklädda spåret som tar dig runt Strömsholmen mellan stationerna är mjukt att springa på och du är omgiven av hav och doftande barrskog hela vägen runt.

Spåret är ett elljusspår på ca 1 km och passar utmärkt för såväl löpning som intervallträning mellan gymstationerna. De 7 träningsstationerna ger en bra träning för hela kroppen, en härligt uppfriskande aktivitet under vinterhalvåret som fyller lungorna med frisk skärgårdsluft.

Havsbad med bastu


195 kr/pers inkl. lån av badrock och handduk

Marholmens kallbad finner du på en alldeles egen del av ön som vi kallar badholmen. Vägen ut till badholmens kallbad är vacker och naturskön, bara ett par minuters promenad från hotellet. Väl vid badholmen har ni tillgång till omklädningsrum och bastu och vi rekommenderar varmt att ni redan när ni kommer, lägger in er handduk i bastun för att maximera värmen när ni väl kommer in från kallbadet.

Marholmens kallbad ligger vackert och avskilt, vid platsen finns badstege som gör det enkelt att ta ett snabbt dopp i viken för att sen skynda upp till den värmande bastun som har utsikt mot kobbar ock skär. På området finner ni också en kalldusch för den som önskar. På badholmen finns även två badtunnor som hyrs ut till grupper året om, men när ni kallbadar hos oss är det inga gäster som badar i tunnorna.

Pingis i båthuset


Pris 175 kr/tim per pingisbord för boende gäster | Bokas på 0771-16 17 00

Har du spelat pingis i ett båthus någon gång? Om inte så är det dags nästa gång du besöker Marholmen! Pingis passar många oavsett kunskapsnivå och alla kan vara med. I båthuset finner ni 2 pingisbord, ljusslingor, palmer, solstolar och skön infravärme men eftersom att du befinner dig i ett båthus med självdrag så rekommenderar vi ändå varm jacka, mössa & vantar om det är kyligt ute. Huset ni spelar i är Marholmens charmiga båthus som ligger precis nedanför hotellet.

Välkommen att boka din tid i receptioner, köp gärna med dig en termos med varm dryck för kalla dagar.

Bor ni inte på Marholmen men vill spela ändå? Välkommen att boka som tidigast 24 tim innan ni önskar spela. Se pris och mer info: Pingis i båthuset

Kolbullepanna - Lunchaktivitet


195 kr/pers - aktiviteten måste förbokas

Tel: 0771-16 17 00 | Mejl: reception@marholmen.se

En häftig friluftsupplevelse i skog och mark där elden står i fokus med sitt välgörande och värmande sprak. I den här aktiviteten får ni med er allt från stekpanna, ved & tändstickor till sittunderlag, dryck, smet, sidfläsk och sylt. Och allt däremellan. Ni får med er allt i en praktisk påse att ta med till någon av våra anordnade grillplatser.

Se mer om aktiviteten Kolbulle.

På Marholmen finner ni 6 anordnade grillplatser varav 2 har tak - se vår digitala karta.

Vinbricka - Vinprovning på egen hand


195 kr/pers | Kan bokas innan ankomst eller på plats i restaurang/reception

En härlig aktiviteter tillsammans med vännen, kollegan eller partnern. I vår vinbricka har vi samlat tre olika viner som presenteras framför er på en vacker träbricka. I lugn och ro kan ni smaka, lukta och samtala om vinernas karaktär, inga förkunskaper krävs. Eller varför inte gömma lapparna för varandra och se om ni kan gissa vilka viner vi har ställt fram åt er?

Ni väljer om ni vill sitta i vår mysiga lobby eller om ni vill sitta vid bord i restaurangen.

Njut av spa & relax


Inträde till Spa Mareld för boende gäster - 395 kr/person

Marholmens spa ligger vackert beläget i Roslagens skärgård, bara 15 minuter från Norrtälje och 60 minuter från Stockholm och Uppsala.

Boka in avkopplande dagar i skärgården med boende på hotell, god mat och frisk skärgårdsluft. Ni checkar in på eftermiddagen och har då en stunds total avkoppling för kropp och själ framför er. Alla våra hotellrum har balkong eller terrass och du har riktigt nära till havet, naturen och motionsspår. För dig som vill koppla av med spa när Roslagens skärgård är som allra vackrast.

Spabehandling & massage

  • Boka gärna spabehandling/massage i god tid innan för att vara säker på att få den behandling du önskar.

Barn från 12 år är välkomna kl. 08:00-11:00 i målsmans sällskap annars 18 års gräns i spa & relaxavdelningen.

Boka påskpaket 2021 på Marholmen


Mejl: reception@marholmen.se

Telefon: 0771-16 17 00