$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Allt för dig som besöker oss med hund | Marholmen


Vill du och din hund resa tillsammans i Sverige? Då ska ni besöka oss på Marholmen. Här kan du och din hund välja om ni vill bo i stuga med bastu, braskamin, altan och grönområden precis utanför dörren eller på hotellet och ni kan välja mellan massor av härliga aktiviteter att göra tillsammans. Ta med din fyrbenta pälskling på en weekend ni sent kommer att glömma. Att resa med hund är något alldeles speciellt, upptäck vackra naturstigar tillsammans eller testa vår roliga agilitybana följt av ett svalkande bad vid hundstranden som är belägen avskilt här på ön.

På den här sidan tipsar vi om allt som finns för dig som vill semestra med hund. Marholmen är en ö med broförbindelse till fastlandet, vi ligger endast 1 timme med bil från Stockholm och Uppsala, 15 minuter från Norrtälje stad.


Bo med hund på Marholmen

Hos oss kan du som hundägare välja att bo på hotell eller i någon av våra sjönära stugor.

Bo bekvämt med hund i Marholmsstuga

Läs mer om Marholmsstugan | Boka hundstuga via mejl


Ta med dig din bästa vän och checka in i en våra stugor för en härlig semester tillsammans. Hos oss kan hyra stuga med hund och slipper på så sätt lämna er fyrbenta vän hemma under semestern.

Semestra med hund på Marholmen. Stugorna ligger perfekt för hundägare (och andra husdjursägare) då det är nära till promenadvägar, hundstrand, elljusspår och agilitybana. Som mest ett par minuters promenad till samtliga aktiviteter.

Välkommen att checka in tillsammans med din hund, vi tar 300 kr i hundtillägg på ordinarie priser. -> Boka hundstuga via mejl eller ring oss på 0771-16 17 00 för personlig service.

Lyxa till det med hund på hotellet

Läs mer om hotellet | Boka hundrum via mejl


Välkommen att bo på vårt hotell tillsammans med din hund. Alla våra hotellrum har balkong eller altan med utsikt mot vattnet eller grönområden. Hotellet ligger endast ett stenkast från vattnet och härliga promenadstråk för dig och din hund.

Semestra tillsammans med din fyrbenta vän och njut av Roslagens vackra skärgård. Vi erbjuder middag i hotellets lobby (bistromeny) där du får ha med din vän och vi erbjuder också take away mat om du skulle vilja ta med dig maten på utflykt eller till hotellrummet. Ni finner också en anordnad grillplats vid agilitybanan och korv med bröd säljs i receptionen. Ta gärna med dig egen vattenskål och matskål.

Välkommen att checka in tillsammans med din hund, vi tar 300 kr i hundtillägg på ordinarie priser. -> Boka hundrum via mejl eller ring oss på 0771-16 17 00 för personlig service.


Aktiviteter med hund

Nedan finner du tips på aktiviteter som du kan göra tillsammans med din hund på Marholmen.

Marholmens Agilitybana


Tycker du och din hund om agility? Då ska ni besöka agilitybanan. Agilitybanan är öppen för alla som besöker oss med hund och ligger endast 1 timme med bil från Stockholm och Uppsala, 15 minuter från Norrtälje. Här kan du och hunden öva hinder som slalom mellan åror, en tunnel gjord av stockar, balansgång över ett fallet träd och smidighet när din hund ska hoppa genom livbojar. Agilitybanan är skärgårdsinspirerad med bland annat åror som slalom och livbojar som hinder.

En mycket omtyckt agilitybana som passar såväl stora som små hundar. I anslutning till agilitybanan ligger också en grillplats för den som önskar ta med något att äta. Banan ligger endast en minuts promenad från hotellet med alla faciliteter och ett par minuters promenad från hundstrand och vacker barrskog med elljusspår.

Länk till mer info och bilder: Marholmens agilitybana.

Bli starka tillsammans


Om du gillar att träna styrka, kondition och balans tillsammans med din hund så rekommenderar vi varmt ett pass i Marholmens Walking Gym. Träningsrundan är ca 1,5 km och tar dig och din hund runt ett vackert barkspår som också är elljusspår med 7 träningsstationer där både du och din hund kan träna genom att hoppa upp och ner på stubbar, gå eller springa genom däck, träna lydnad medan du gör situps eller köra intervall tillsammans mellan stationerna. Här är det bara fantasin som kan sätta stopp för ett riktigt härligt träningspass i skog och mark för dig och din hund.

Ni finner också flertalet klippor på vägen som går att bada ifrån för den som blir varm och önskar svalka sig.

Länk till mer info och bilder: Marholmens Walking Gym.

Blöta äventyr tillsammans med hund


Gillar din hund att åka båt på somrarna? Eller kanske sitta längst fram på paddle boarden? Då ska ni besöka vår båtuthyrning som är öppen från det att vi har 10 grader i vattnet, vanligtvis runt 15 april-15 oktober. Slå oss gärna en signal på 0771-16 17 00 innan ditt besök för att kolla om båtuthyrningen är öppen.

Att semestra med hund på Marholmen betyder inte bara att du och din hund bor bra tillsammans, utan för oss är det viktigt att din hund kan följa med på så mycket som möjligt under er semester här hos oss.

Om du önskar flytväst för din hund så får du gärna packa med det inför er vistelse, vi har tyvärr ingen uthyrning av flytvästar till hund än.

Läs mer om båtuthyrningen.

Besök den avskilda hundstranden


Behöver din hund ett svalkande dopp? Bada tillsammans med din hund på den avskilda hundstranden som ligger bara några minuters promenad från hotellet. Intill hundstranden finner ni också en större gräsplätt att hänga på, den är däremot inte inhängnad så ha gärna med dig ett långt koppel om du vill att din hund ska kunna springa av sig efter badet.

Din hund kommer att tacka dig för ett svalkande bad vid hundstranden. Några minuters promenad därifrån finns också en strand för människor, men du kan självklart lika gärna bada tillsammans med din hund i det rena vattnet vid hundstranden.

Förbi badet leder en promenadväg er vidare runt huvudön utmed vattnet, följer ni den så är ni snart tillbaka vid hotell, agilitybana och mycket mer.

Stay in bed eller äta ute?


Det är sant! Hos oss kan ni få det mesta till rummet eller som take away att ta med er ut under dagens äventyr.

Vi erbjuder både take away meny (middag) och en härlig Bistromeny som serveras i hotellets lobby alla dagar kl. 11:00-17:00 för dig som vill ha med dig hunden under lunchen eller middagen. Det kan ibland förenkla för hundägare att få äta i lugn och ro på rummet, men självklart går det också bra att besöka oss i receptionen för något från bistromenyn som du kan avnjuta i den mysiga lobbyn tillsammans med din hund.

På sommaren (25 juni-15 augusti) finner ni även enklare lunchalternativ i Grosshandlargården Café & Grillhus, där du tillsammans med din hund kan njuta på vår härliga uteservering.

Välkommen till Marholmen med hund


Boka din semester med hund via vår reception.

Mejl: reception@marholmen.se

Tel: 0771-16 17 00