$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Allt för dig som besöker oss med hund


Vill du bo med hund på hotell eller i stuga? Då är du varmt välkommen till oss på Marholmen. Ta med din fyrbenta pälskling på en weekend ni sent kommer att glömma! Här på Marholmen finns det massor att upptäcka och ni kan välja mellan att bo bekvämt på hotellet eller att hyra en hel stuga för er själva med bastu, braskamin, altan och grönområden precis utanför dörren. Att resa med hund är något alldeles speciellt, upptäck vackra naturstigar tillsammans, testa vår roliga agilitybana följt av ett svalkande bad vid hundstranden som är belägen avskilt här på ön.

På den här sidan tipsar vi om allt som finns för dig som vill semestra med hund på Marholmen. Marholmen är en ö med broförbindelse till fastlandet, vi ligger endast 1 timme med bil från Stockholm och Uppsala.

Saknar du något? Tipsa oss gärna om vidare utveckling i vårt hundkoncept på reception@marholmen.se.

Marholmens Agilitybana


Tycker du och din hund om agility? Då ska ni besöka agilitybanan nästa gång ni kommer hit. Vi kan lova att ni aldrig testat något liknande. Vår agilitybana är öppen för alla och ligger endast 1 timme med bil från Stockholm och Uppsala, 15 minuter från Norrtälje. Här kan du och hunden öva hinder som slalom, tunnel, balans och smidighet. Agilitybanan är skärgårdsinspirerad med bland annat åror som slalom och livbojar som hinder.

En härlig och omtyckt agilitybana som passar såväl stora som små hundar. I anslutning till agilitybanan ligger också en grillplats för den som önskar ta med något att äta. Banan ligger endast en minuts promenad från hotellet med alla faciliteter och ett par minuters promenad från hundstrand och vacker barrskog med elljusspår.

Länk till mer info om Marholmens agilitybana.

Bli starka tillsammans


Om du gillar att träna styrka, kondition och balans så rekommenderar vi varmt ett pass i Marholmens Walking Gym. Träningsrundan är ca 1,5 km och tar dig och din hund runt ett vackert barkspår som också är elljusspår med 7 träningsstationer där både du och din hund kan träna genom att hoppa upp och ner på stubbar, gå eller springa genom däck, träna lydnad medan du gör situps eller köra intervall tillsammans mellan stationerna. Här är det bara fantasin som kan sätta stopp för ett riktigt härligt träningspass i skog och mark.

Ni finner också flertalet klippor på vägen som går att bada ifrån för den som blir varm och önskar svalka sig.

Länk till mer info om Marholmens Walking Gym.

Ge er ut på blöta äventyr

Besök den avskilda hundstranden

Don't leave bed


Det är sant! Hos oss kan ni få det mesta till rummet eller som take away att ta med er ut under dagens äventyr.

Ta promenader i Roslagens skärgård


Bo med hund på Marholmen

Nedan kan du läsa mer om hur du som hundägare kan bo på Marholmen.

Bo bekvämt med hund i Marholmsstuga

Läs mer om Marholmsstugan | Boka hundstuga via mejl


Lyxa till det med hund på hotellet

Läs mer om hotellet | Boka hundrum via mejl


Välkommen att bo på vårt hotell tillsammans med din hund. Alla våra hotellrum har balkong eller altan med utsikt mot vattnet eller grönområden. Hotellet ligger endast ett stenkast från vattnet och härliga promenadstråk.

I restaurangen tillåter vi tyvärr inte hundar men när våren kommer har vi uteservering där hundar är välkomna. Under vinterhalvår, höst och vår rekommenderar vi istället något från vår bistromeny i lobbyn där hundar får sitta med, vår omtyckta 2-rätters meny(varmrätt & efterrätt) som vi kommer med på en bricka till hotellrummet eller vår take away meny som ni själva hämtar upp i restaurangen och tar med till rummet.

Boka hundrum på hotellet via mejl reception@marholmen.se eller på telefon 0771-16 17 00.