$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Vardagslyx när den är som allra bäst


Välkommen till Marholmen - en ö i Roslagens vackra skärgård, bara 1 tim med bil från Stockholm och Uppsala, 15 minuter från Norrtälje. Besök oss tillsammans med din käresta, vänner eller familj för en oförglömlig upplevelse omgivna av himmel och hav i alla väderstreck.

Spa Mareld är en lugn oas i Roslagens famn som fyller dig med ny energi och stunder att minnas. Vardagarna hos oss är som allra lugnast och passar därför utmärkt för en avkopplande stund i spa & relax. Är du över 62 år? Då erbjuder vi Seniorpaket Vardagslyx som ger dig samma härliga innehåll som vårt ordinarie Vardagslyx-paket fast till ett bättre pris.


Här på Marholmen har du alltid tillgång till gym både inomhus i hotellet och utomhus i vårt nya Walking Gym som ligger på en alldeles egen ö, Strömsholmen. Där finner du träning för kropp & själ med utsikt mot vattnet. Föredrar du promenader i vacker skärgårdsmiljö så tipsar vi mer än gärna om bra promenadvägar utmed vattnet runt ön, alla promenadvägar är anlagda och upplysta. Eller kanske en historievandring bland vackra villor och hus?

Vill du se vad som mer går att göra under din vistelse? Välkommen till sidan Se & Göra.

För personlig service, hjälp med bokning & frågor kontakta oss gärna via mejl reception@marholmen.se eller telefon 0771-16 17 00.

Senior Vardagslyx


Pris från 950 kr/pers inkl:

  • Del i dubbelrum på hotellet
  • Kvällens 3-rätters supémeny i restaurangen
  • Frukostbuffé
  • Inträde till spa & relax vid 2 tillfällen á 3 tim* inkl. 50 min ljusterapi
  • Lån av tofflor och badrock


* Valbara tider i spa & relax: 08-11, 11-14, 14-17 eller 17-20.

Spabehandling & massage


Så här bokar du:

Klicka på knappen här ovan för att välja datum och antal personer för er vistelse eller kontakta oss så hjälper vi er med bokning på 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se