$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Servispersonal


Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och fritidsgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer.

Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster.

Arbetsuppgifter som servispersonal:

  • Ta emot beställningar

  • Servera dryck och mat

  • Kassahantering

Personliga egenskaper för just den här tjänsten
Som servis på Marholmen jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Övrig information för den här tjänsten:
Krävs:

Du har tidigare arbetat som servitris/servitör.
Du har körkort. Tillgång till bil behövs för att ta sig till oss.
Du talar svenska och engelska obehindrat så att du kan kommunicera med gäster och kollegor.

Merit:
Du har tidigare restaurangutbildning.
Du har tidigare arbetat med kassasystemet Anker.

Extra vid behov. Varierande arbetstider.
Timlön enligt Hotell- och Restaurangfacket (HRF)
Vi tar endast emot ansökningar per mail: hr@marholmen.se och ser gärna att din ansökan består av ett personligt brev samt CV.

Märk din ansökan med "Servis"
Sista ansökningsdatum är 31 augusti men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!