$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • 4 bäddar
  • 2 sovrum
  • Badrum
  • Kök
  • Egen brygga
  • TV
  • Blu-Ray och DVD
  • Avresestäd inkluderat
  • Sänglinne inkluderat
  • WiFi

Sjöstugan är en sekelskiftesvilla som erbjuder ett boende i vacker skärgårdsmiljö med gemensamt kök och vardagsrum. I villan finns två sovrum och totalt fyra bäddar. Villan passar bra för familjen, paret, kompisgänget eller kollegorna. Hit kan du ta dig från både landsvägen och sjövägen. Förtöj båten vid din egna brygga eller ta dig ett morgondopp innan frukosten.

Boka din vistelse

Sjöstugan

Bo med dina nära i en sekelskiftesvilla och ta ditt morgondopp i Aspundsviken från husets egen brygga. Sjöstugan är ett rött hus med vita knutar, ett hus med en tidstypisk charm som passar familjen som vill uppleva skärgården. Hyr och förtöj båten, packa sedan ned matsäcken och ta en dagstur med vänner eller familj ut i Roslagens skärgård. Det var Sjöstugan som en gång i tiden spred doften av bullar och matbröd över Marholmen. Sjöstugan var Marholmens bagarstuga och har fått behålla både vedspis och bakugn i det annars moderna köket.

På Marholmen, 60 minuter från Stockholm och Uppsala samt 15 minuter från Norrtälje, finner ni ett 50-tal fina och bekväma stugor och hus för uthyrning året om. Våra villor hyrs av såväl barnfamiljer, kompisgäng och fiskegrupper som konferensgrupper och kick-off gäster. Alla våra gäster har fri parkering, fritt WiFi och tillgång till återvinning på ön. Samtliga hus ligger med närhet till hotellet, badstrand, tennisbana, vackra promenadstråk i skärgården, boulebana, elljusspår, SPA (i hotellbyggnaden), en stor lekpark för de små, äventyrsgolf, sommarcafé Grosshandlargården, båtuthyrning och riktigt bra fiskevatten. Allt för att våra gäster ska vilja stanna hos oss och återkomma år efter år.

Varmt välkomna till Marholmen - En helt ovanlig ö.

Sekelskiftesvinklar och vrår. Sjöstugan är skärgårdslivet samlat mellan fyra väggar och brutna tak.

Upptäck Marholmens promenadstråk eller svalka fotlederna vid bryggan efter en löprunda i den naturliga terrängen på ön.

Liknande objekt

Förvaltarbostaden - Bo med sekelskiftescharm ett stenkast från vattnet  

Förvaltarbostaden är en plats att umgås på. P...

Förvaltarbostaden är en plats att umgås på. På två våningar kan ni sprida ut era samtal, eller sitta tillsammans med vänner, familj eller kollegor i villans glasveranda. Läs mer ›