$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Skärgårdspaket i Stockholms skärgård


Njut av sköna dagar i Roslagens vackra skärgård. Här bor ni bekvämt i dubbelrum på hotellet med utsikt mot vattnet och med naturen runt knuten, bara 60 minuter från Stockholm och Uppsala och 15 minuter från Norrtälje.

Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, aktiviteter eller härliga upplevelser i vacker skärgårdsmiljö.

Vill du boka paket med Spa & Relax? En stugvistelse för att uppleva Roslagens vackra natur och bruk? Eller kanske en Julbordsweekend? Kika på vår sida för Erbjudanden & Paket.

Skärgårdspaket


Från 1 085 kr/person inkl:

Tips på tillval

Omtyckta tillval som passar paketet ovan - ni hittar de flesta tillvalen direkt i bokningssystemet online.


 • Beställningar till rummet (görs direkt i onlinebokningen):
  • Mousserande vin - Halv flaska
  • Mousserande vin - Hel flaska
  • 2 öl från Roslagens Brygghus, chips + 2 ölkorv
  • Rött vin - Hel flaska + Rotfruktschips
  • Vitt vin - Hel flaska + Rotfruktschips
  • 2 flaskor läsk (33cl)
 • Tips på aktiviteter:
  • Kallbad & Bastu | 195 kr/pers
  • Vinterpingis i Båthuset | 150 kr/tim/pingisbord (max 4 pers)
  • Vinbricka - vinprovning på egen hand med 3 utvalda viner | 225kr/pers

Skärgårdsliv på Marholmen


Här på ön har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med en promenad runt huvudön som bjuder på fina promenadstråk utmed vattnet och många olika hus i nationalromantiskt stil för den som tycker om byggnader och historia.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en Strömsholmens elljusspår & Skogsbad, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar.

På plats finner du, beroende på vilken årstid du kommer; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning och mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se karta här.


TIPS PÅ ANDRA AKTIVITETER

Marholmen ligger i Roslagens skärgård med närhet till många fantastiska utflyktsmål, oavsett när på året du väljer att besöka oss.

Norrtälje Konsthall - 20 minuter med bil från Marholmen


Besök centrala Norrtälje Konsthall - en plats för möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. Konsthallens program och pedagogiska verksamhet riktar sig till allmän publik i alla åldrar. De visar samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer. I samband med varje aktuell utställning har de visningar, föreläsningar och barnverksamhet.

Läs mer om Norrtälje Konsthall, öppettider och utställningar.

Riddersholms Naturreservat - 23 min från Marholmen med bil


Längst ut på Rådmansö ligger Riddersholms 650 hektar stora, havsnära och lättillgängliga naturreservat. En naturskön oas i Roslagens vackra skärgård med många promenadstråk och anordnade picknickplatser. Där, precis som här, har varje årstid sin charm; från blomstrande vår till karga vinterdagar.

Riddersholm bjuder på 19 kilometer väl utmärkta strövstigar som sträcker sig längs strandpartierna och över en omväxlande natur med många udda arter och biotoper.

Läs mer om Riddersholm Naturreservat

Wira Bruk & Wira Restaurang - 35 min från Marholmen


35 min md bil från Marholmen ligger ett av Roslagens vackra bruk! Vägen dit är naturskön med sjöar, skog, röda stugor och öppna fält. Wira bruk passar som utflykt för såväl vuxna som barn och är en historisk pärla som bjuder på historia och finsnickeri på promenaden utmed den porlande ån. Vi rekommenderar varmt ett besök i konstsmidesbutiken som också är öppen lördag-söndag året om med vackra smidesdetaljer.

Vid Wira Bruk finns också deras egna restaurang med hembakat och hembakat för utefter säsong. Är ni intresserade av olika ölsorter finner ni i närheten Roslagens Brygghus som är öppet söndagar året om.

Se mer och aktuella öppettider för Wira Bruk.

Samstorps Vildmarkstur - 25 min från Marholmen


25 minuter med bil från Marholmen hittar ni Samstorps Gård som erbjuder en fantastisk vildmarksupplevelse när ni följer med på vildmarkstur i deras stora hägn på 40 hektar där ni möter dovhjortar, rådjur, vicenter, vildsvin och mycket mer. Ni kommer att se djuren på riktigt nära håll och får mata djuren ur handen under turen. En tur ni sent kommer glömma!

För att se öppettider och mer info besök: Samstorps Gård