$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Skärgårdspaket i Stockholms skärgård


Njut av sköna dagar i Roslagens vackra skärgård. Här bor ni bekvämt i dubbelrum på hotellet med utsikt mot vattnet och med naturen runt knuten, bara 60 minuter från Stockholm och Uppsala och 15 minuter från Norrtälje.

Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, aktiviteter eller härliga upplevelser i vacker skärgårdsmiljö.

Skärgårdspaket


Paketet inkluderar:Skärgårdsweekend


Paketet gäller fredag-söndag och inkluderar:

FREDAG:

 • Incheckning kl. 15
 • Bubbel, chips & löjromsdipp
 • 2-rätters middag valfritt från à la carte menyn

LÖRDAG:

SÖNDAG:

 • Marholmens frukostbuffé
 • Utcheckning kl. 11


Tips på tillval

Omtyckta tillval som passar paketet ovan - ni hittar de flesta tillvalen direkt i bokningssystemet online.


Uppgradera ert rum till sjöutsikt | Vi har flera olika rumstyper med sjöutsikt

Beställningar till rummet (görs direkt i onlinebokningen):

 • Mousserande vin - Halv flaska
 • Mousserande vin - Hel flaska
 • 2 öl från Roslagens Brygghus, chips + 2 ölkorv
 • Rött vin - Hel flaska + Rotfruktschips
 • Vitt vin - Hel flaska + Rotfruktschips
 • 2 flaskor läsk (33cl)

Spa & massage

 • Inträde 3 tim till spa- & relaxavdelningen - 450 kr/pers
 • Boka gärna till en spabehandling/massage under din vistelse:


Skärgårdsliv på Marholmen


Här på ön har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med en promenad runt huvudön som bjuder på fina promenadstråk utmed vattnet och många olika hus i nationalromantiskt stil för den som tycker om byggnader och historia.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en Strömsholmens elljusspår & Skogsbad, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar.

På plats finner du, beroende på vilken årstid du kommer; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning och mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se karta här.


TIPS PÅ ANDRA AKTIVITETER

Marholmen ligger i Roslagens skärgård med närhet till många fantastiska utflyktsmål, oavsett när på året du väljer att besöka oss.

Natur & Bruk i närheten av Marholmen


Vi har samlat våra allra bästa tips på utflykter i närheten av Marholmen och på den här sidan har vi fokuserat på alla vackra naturreservat och bruk som vi har i vår närhet. Välj om ni vill stanna en natt till för att ha tid med utflyktsmål eller om ni tar en avstickare på vägen till eller från Marholmen.

Se alla tips på vackra naturreservat och charmiga bruk i Roslagen.

Lokala producenter i närheten av Marholmen


På den här sidan har vi samlat några av alla de producenter som finns i vackra Roslagen. Samtliga som är listade nedan har direktförsäljning i butik och väl värda ett besök om du precis som vi, älskar att handla hållbart och att testa nya smaker. Här tipsar vi om lokala producenter för mat, hantverk och goda drycker som kan vara roligt att besöka och köpa med hem från resan.

Se alla tips på lokala producenter att besöka under din vistelse hos oss på Marholmen.

Golfbanor i närheten av Marholmen


I Roslagen finner du mycket natursköna golfbanor med variation för säsong och utmaning. Bo hos oss på Marholmen och passa på att upptäcka utbudet av golfbanor som finns inom en timmes radie runtomkring oss.

På den här sidan har vi listat några av de banor som ligger mellan Hallstavik i norr och Österåker i söder. Du hittar länkar till samtliga golfklubbar samt adresser på sidan.

Se alla tips på Golfbanor nära Marholmen.