$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Svensk sommar när den är som bäst

Om någon fick helt fria händer att skapa en plats som fångar det bästa av den svenska sommaren, skulle Marholmen kunna vara den platsen. Här är du omfamnad av himmel och hav, på en ö som har allt du kan tänka dig för att bara koppla av, njuta och ha kul. Bara en timme från Stockholm och trettio meter från fastlandet. 

Ta med familjen, vännerna eller släkten och förbered dig på att stormtrivas även om det är stiltje på vattnet. Mer sommar än på Marholmen blir det knappast.

En ö av upplevelser

Den vackra skärgårdsnaturen och närheten till havet finns med dig i varje steg du tar på Marholmen. Men här finns så mycket mer. Vill du slappa och bada kan du välja mellan släta klippor och härliga sandstränder. Vill du ha aktivitet kommer du upptäcka att Marholmen är som en enda stor lekplats. Du kan hyra båt, paddla kajak, segla katamaran, fiska, spela tennis, boule, äventyrsgolf, fotboll, relaxa i vårt spa eller… ja, vad du än känner för. Antingen på egen hand eller i de gemensamma aktiviteter vi arrangerar varannan kväll för både vuxna och barn.

Hur vill du ha Din sommar?

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Du kan ta in på vårt nya hotell med havsutsikt och leva all inclusive eller bo i någon av våra fina stugor med självhushåll. Eller varför inte göra en kombo, rå dig själv i egen stuga och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. När havet suger besöker du någon av våra restauranger eller sätter dig en stund i solen på uteserveringen. Livet är enkelt i öriket Marholmen.


Erbjudanden och aktiviteter för Sommaren 2018 på Marholmen är under perioden 23.6 – 12.8 

Marholmsstuga Fr 6335:-/vecka

För 3–6 personer fördelat på tre rum (självhushåll)
Ankomst fredagar, lördagar och söndagar. 

Hotell fr 1695:- per rum.

Gäller del i standard dubbelrum inkl frukost

Vi lär dig segla katamaran och optimist

Tillsammans med din instruktör lär du dig att segla katamaran eller optimist. Förutom segling kommer du att drillas i sjömanskap, knopar och annat som hör till seglingen. För de lite mer avancerade grupperna blir det kappseglingsregler, taktik samt banracing.

Vi seglar med olika katamaraner och optimister. Läs mer här