$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Måndagar kl. 15 - Fotbollsmatch
  • Onsdagar kl. 15 - Skattjakt
  • Fredagar kl. 15 - Mini-paintball
  • Gäller 23 juni-11 augusti
  • Nära café & toalett
  • Nära parkering

Alla aktiviteter bokas och utgår från Grosshandlargården café.

Varmt välkommen ut och testa någon av våra aktiviteter i sommar!

Sommarens ledarledda aktiviteter på Marholmen


Sommaren på Marholmen är något alldeles speciellt. Om någon fick helt fria händer att skapa en plats som fångar det bästa av den svenska sommaren, skulle Marholmen vara den platsen. Här är du omfamnad av himmel och hav, på en ö som har allt du kan tänka dig för att bara koppla av, njuta och ha kul. Nedan ser du våra aktiviteter som ni kan boka eller ta spontant om ni besöker oss under sommarens soligaste veckor (23 juni-11 augusti).


Måndagar klockan 15.00 Fotbollsmatch (Gratis)

Fotbollsmatchen är en uppskattat aktivitet. Vi samlas på fotbollsplanen där en ledare delar upp alla i lag, oftast blandat med vuxna och barn i samma lag. Vi kör två matcher á ca 20 min, en rolig aktivitet för nya som checkat in i stugor då barnen får chans att lära känna varandra. Men även du som besöker Marholmen för dagen är varmt välkommen att delta.


Onsdagar klockan 15.00 Skattjakt med karta på ön (60 kr)

Skattjakten passar bra för barn 3-10 år som är redo för ett spännande skattjaktsäventyr här på ön. Vi träffas utanför Grosshandlargården vid flaggstången där vi delar ut kartor och sen rör vi oss med spänning mot skatten som ligger någonstans i närheten av Strömsholmen (ca 10 minuters promenad enkel väg).


Fredagar klockan 15.00 Mini-paintball i Norrtälje (195 kr)

Minipaintball körs på ön Rackaren som ligger ca 7 minuters promenad från Grosshandlargården där ni betalar för aktiviteten. Den här fart- och färgfyllda aktiviteten vill ni inte missa! Passar barn 8-15 år som är redo att gömma sig för vinande färgkulor.

Tips! förboka skattjakten och paintball som har begränsat antal platser. Boka på 0771-16 17 00.Tillbaka till sidan Se & Göra på Marholmen