$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Sommarens skärgårdspaket på Marholmen


Njut av sköna dagar på Marholmen, en ö med broförbindelse, vackert inbäddad i Roslagens skärgård. Här bor ni bekvämt i dubbelrum på hotellet med utsikt mot vattnet och med naturen runt knuten, eller i våra sjönära stugor & hus som finns över hela ön. Marholmen ligger bara 60 minuter från Stockholm och Uppsala och 15 minuter från Norrtälje stadskärna.

Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, aktiviteter eller härliga upplevelser i vacker skärgårdsmiljö.

Sommarens skärgårdspaket gäller ankomst 23 juni-15 augusti då vi erbjuder grillmiddag & räkfrossa i paket. Vill ni komma innan 23 juni eller efter den 15 augusti? Då går det bra att boka vårt ordinarie Skärgårdspaket som istället bjuder på en härlig 3-rätters supémeny.

Sommarens Skärgårdspaket


Från 1 335 kr/person inkl:

Se mer av allt som händer under sommaren på Marholmen.

* Under sommaren 23 jun-15 aug serverar vi en varierad grillmiddag mån-tis & tor-lör samt räkfrossa mån & ons.

Mysiga tillval


Uppgradera till sjöutsikt

  • Vi har flera olika rumstyper med sjöutsikt

Rumsbeställningar

  • Mousserande vin - Halv flaska | 225 kr
  • Mousserande vin - Hel flaska | 445 kr
  • 2 öl från Roslagens Brygghus, chips + 2 ölkorv | 235 kr
  • Rött vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • Vitt vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • 2 flaskor läsk (33cl) | 95 kr

Spabehandling & massage


Husdjur med på resan


TIPS INFÖR DIN VISTELSE PÅ MARHOLMEN

Släpp alla måsten och ge dig ut i skärgården på en get-away du sent kommer att glömma.

Skärgårdsliv på Marholmen


Här på ön har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med en promenad runt huvudön som bjuder på fina promenadstråk utmed vattnet och många olika hus i nationalromantiskt stil för den som tycker om byggnader och historia.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en Strömsholmens elljusspår & Skogsbad, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar.

På plats finner du, beroende på vilken årstid du kommer; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning och mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se karta här.


TIPS på aktiviteter nära Marholmen

Marholmen ligger i Roslagens skärgård med närhet till många fantastiska utflyktsmål, oavsett när på året du väljer att besöka oss.

Natur & Bruk i närheten av Marholmen


Vi har samlat våra allra bästa tips på utflykter i närheten av Marholmen och på den här sidan har vi fokuserat på alla vackra naturreservat och bruk som vi har i vår närhet. Välj om ni vill stanna en natt till för att ha tid med utflyktsmål eller om ni tar en avstickare på vägen till eller från Marholmen.

Se alla tips på vackra naturreservat och charmiga bruk i Roslagen.

Lokala producenter i närheten av Marholmen


På den här sidan har vi samlat några av alla de producenter som finns i vackra Roslagen. Samtliga som är listade nedan har direktförsäljning i butik och väl värda ett besök om du precis som vi, älskar att handla hållbart och att testa nya smaker. Här tipsar vi om lokala producenter för mat, hantverk och goda drycker som kan vara roligt att besöka och köpa med hem från resan.

Se alla tips på lokala producenter att besöka under din vistelse hos oss på Marholmen.

Golfbanor i närheten av Marholmen


I Roslagen finner du mycket natursköna golfbanor med variation för säsong och utmaning. Bo hos oss på Marholmen och passa på att upptäcka utbudet av golfbanor som finns inom en timmes radie runtomkring oss.

På den här sidan har vi listat några av de banor som ligger mellan Hallstavik i norr och Österåker i söder. Du hittar länkar till samtliga golfklubbar samt adresser på sidan.

Se alla tips på Golfbanor nära Marholmen.