$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Sommarens skärgårdspaket på Marholmen


Njut av sköna dagar på Marholmen, en ö med broförbindelse, vackert inbäddad i Roslagens skärgård. Här bor ni bekvämt i dubbelrum på hotellet med utsikt mot vattnet och med naturen runt knuten, eller i våra sjönära stugor & hus som finns över hela ön. Marholmen ligger bara 60 minuter från Stockholm och Uppsala och 15 minuter från Norrtälje stadskärna.

Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, aktiviteter eller härliga upplevelser i vacker skärgårdsmiljö.

Sommarens skärgårdspaket gäller ankomst 21 juni-10 augusti. Vill du istället boka paket med SPA & Relax? Kika på Sommarens SPA paket.

För att se våra Skärgårdspaket som gäller innan 20 juni och efter 9 augusti vänligen klicka här!

Skärgårdspaket med Hotell


Från 1 005 kr/person inkl:

 • Del i dubbelrum på Marholmens hotell i skärgården
 • Kvällens middag - sommarbuffé på Restaurang Skärgårdsro
 • Frukostbuffé
 • Fritt WiFi
 • Elljusspår & många vackra promenadstråk på ön

Romantiskt Skärgårdspaket med Hotell


Från 1 395 kr/person inkl:

 • Del i dubbelrum på Marholmens hotell i skärgården
 • Ett glas mousserande
 • Kvällens middagsbuffé på Restaurang Skärgårdsro
 • Tre glas rekommenderad dryck till middagen
 • Frukostbuffé
 • Fritt WiFi
 • Elljusspår & många vackra promenadstråk på ön

Skärgårdspaket med Stuga


Från 1 995 kr/natt för logi i Marholmsstuga standard (för upp till 6 personer) och 375 kr/person för Skärgårdspaket inkl:

 • Kvällens middagsbuffé på Restaurang Skärgårdsro
 • Frukostbuffé
 • Fritt WiFi
 • Elljusspår & många vackra promenadstråk på ön
 • Fri parkering

Bokning online & önskade tillägg

Välkommen att boka din vistelse online.

 1. Välj datum och hur många ni är
 2. Välj Stugor & Hus och vilken stuga du önskar boka
 3. Välj Sommarens Skärgårdspaket och eventuellt andra tillägg såsom linne, städ eller husdjurstillägg

Romantiskt Skärgårdspaket med stuga


Från 1 995 kr/natt för logi i Marholmsstuga standard (för upp till 6 personer) och 765 kr/person för Romantiskt Skärgårdspaket inkl:

 • Kvällens middagsbuffé på Restaurang Skärgårdsro
 • Frukostbuffé
 • Fritt WiFi
 • Elljusspår & många vackra promenadstråk på ön
 • Fri parkering

Bokning online & önskade tillägg

Välkommen att boka din vistelse online.

 1. Välj datum och hur många ni är
 2. Välj Stugor & Hus och vilken stuga du önskar boka
 3. Välj Sommarens Romantiska Skärgårdspaket och eventuellt andra tillägg såsom linne, städ eller husdjurstillägg


Mer om Marholmen

Nedan kan du läsa mer om Marholmen inför ditt besök!

Restaurang Skärgårdsro


Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen här på ön och vi vill att ni ska få uppleva Marholmen med alla sinnen. Vi har Roslagens egen matkultur som utgångspunkt och våra kockar lagar all mat från grunden.

För att boka bord vänligen ring oss på 0771-16 17 00 eller mejla er bokning på reception@marholmen.se.

Marholmens hotell i Stockholms skärgården


Vårt skärgårdshotell andas fortfarande nytt. Hotellet, beläget i Stockholms skärgård stod färdigt 2015 och vi har inte sparat på något. Med omsorg kring varje liten detalj har vi velat skapa den rätta känslan så att du verkligen ska trivas hos oss. Du bor inte här som besökare, du lever här som gäst.

Inspirationen till våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en kvart från Norrtälje. Läs mer om vårt Hotell här.

Skärgårdsliv på Marholmen


Här på ön har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med en promenad runt huvudön som bjuder på fina promenadstråk utmed vattnet och många olika hus i nationalromantiskt stil för den som tycker om byggnader och historia.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi Strömsholmens elljusspår, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar.

På Marholmen finner du, beroende på vilken årstid du kommer; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarkafé), bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning, Spa & Relax och mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.


TIPS på aktiviteter nära Marholmen

Marholmen ligger i Roslagens skärgård med närhet till många fantastiska utflyktsmål, oavsett när på året du väljer att besöka oss.

Norrtälje Konsthall - 20 minuter med bil från Marholmen


Besök centrala Norrtälje Konsthall - en plats för möten, överraskningar och sinnliga sammandrabbningar. Konsthallens program och pedagogiska verksamhet riktar sig till allmän publik i alla åldrar. De visar samtidskonst av lokala, nationella och internationella konstnärer. I samband med varje aktuell utställning har de visningar, föreläsningar och barnverksamhet.

Läs mer om Norrtälje Konsthall, öppettider och utställningar.

Samstorps Vildmarkstur - Kul för alla åldrar


25 minuter från Marholmen hittar ni Samstorps Gård som erbjuder en fantastisk vildmarksupplevelse när ni följer med på vildmarkstur i deras stora hägn på 40 hektar där ni möter dovhjortar, rådjur, vicenter, vildsvin och mycket mer. Ni kommer att se djuren på riktigt nära håll och får mata djuren ur handen under turen. En tur ni sent kommer glömma!

För att se öppettider och mer info besök: Samstorps Gård