$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Marholmen söker souschef/kock/kallskänka


Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har en fantastisk historia och har bland annat tagit hand om konferenser sedan 1937. Idag vänder vi oss både till konferens- och privatgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt – den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!

Då vi växer så det knakar behöver vi förstärka vårt köksteam. Därför söker vi nu en souschef/kock/kallskänka med passion utöver det vanliga för att laga underbart god mat och för att leverera service och matupplevelser i världsklass."Gästen är kung”är devisen som utgör grunden för hela Marholmens verksamhet.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller minst tre års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från verksamhet liknande Marholmens är meriterande.

Vi vill att du drivs av att alltid prestera utifrån en hög ambitionsnivå och av en kreativ förmåga att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Att agera utifrån våra värdeord ”Passion, Omtanke, Energi och Mod” är för dig en självklarhet och att bidra till en skön lagkänsla är viktigt för dig.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid men även deltid kan diskuteras. Arbetstiden är förlagd såväl dagtid som kvällstid samt såväl vardag som helg. Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Du talar svenska och/eller engelska obehindrat och du behöver ha B-körkort och tillgång till bil.

Varmt välkommen att söka om du vill du vara med på Marholmens spännande resa.

Tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag är den 15 mars. Din ansökan skickar du till anders.hallin@marholmen.se.

För frågor kontakta VD Anders Hallin på ovanstående mejladress eller på 0708-30 48 31.