$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Max 30 pers
  • Inträde Spa & Relax
  • Lån av badrock, tofflor och handduk
  • Tid 4 timmar
  • Tillgång till gym

Pris exkl. moms: 312 kr/person

Har ni frågor? Välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på bokning@marholmen.se

Skicka offertförfrågan

Spa och relax för företag, grupper och konferens | Marholmen


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens.

Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Är ni en stor grupp så kan det ofta vara olika önskemål på aktivitet, hos oss kan ni välja att dela på gruppen för att det ska passa alla. T.ex att halva gruppen kör 5-kamp på Strömsholmen och halva gruppen njuter i Spa & Relaxavdelningen.

Vi hjälper er gärna med idéer kring upplägg!

Vill du se förslag på hur ett konferens- och kickoffpaket kan se ut på Marholmen? Vänligen kika på vår sida Konferens & Kickoff, där har vi samlat alla våra standardpaket. Det går bra att addera aktiviteter till samtliga av våra paket.


<-- Tillbaka till alla aktiviteter för grupp & konferens

Kontakta oss för offert på er konferens ->