$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Max 30 pers
  • Inträde Mareld Spa med ljusterapirum
  • Lån av badrock, tofflor och handduk
  • Tid 2 timmar

Pris exkl. moms: 395 kr/person

Har ni frågor? Välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00 eller på bokning@marholmen.se

Skicka offertförfrågan

Spa och relax för företag, grupper och konferens | Marholmen


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens.

Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Är ni en stor grupp så kan det ofta vara olika önskemål på aktivitet, hos oss kan ni välja att dela på gruppen för att det ska passa alla. Exempelvis kan halva gruppen köra en adrenalinfylld Marholmens Mästare på Strömsholmen medan halva gruppen kopplar av och njuter i vårt spa.

Vi hjälper er gärna med idéer kring rätt upplägg för just din grupp!<-- Tillbaka till alla aktiviteter för grupp & konferens

Kontakta oss för offert på er konferens ->