$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Spa och Relax sommaren 2020


Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. Under sommaren håller vi öppet alla dagar för dig som vill relaxa en stund, logga ut och koppla av helt enkelt. Här finns en jacuzzi, torrbastu och en ångbastu där stjärnhimmeln lyser för din skull. Ute finns vår varma källa och loungemöbler för avkoppling med en utsikt över viken. Här finner du även solsolstolar att ladda batterierna i.

I vårt spa finns vatten och te. Måltiderna serveras i vår Restaurang Skärgårdsro som ligger i samma byggnad. Handduk, badrock och tofflor finns att låna på plats. Badkläder tar du med egna, skulle du glömma så finns det också att köpa på plats.

Marholmens sommarspa gäller under perioden 28 juni-9 augusti. Önskar du komma efter den 9 augusti - vänligen kika på våra Spa Weekend paket eller Spa Vardagslyx.

Åldersgräns i spa & relax 18 år. Torsdagar kl. 12.00-16.00 välkomnar vi barn från 14 år i målsmans sällskap.

Boka genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771-16 17 00.

Sommarens spapaket


Ni checkar in på eftermiddagen och har då en stunds total avkoppling för kropp och själ framför er. Alla våra hotellrum har balkong eller terrass och du har riktigt nära till havet, grönområden och motionsspår. För dig som vill koppla av med spa när Roslagens skärgård är som allra vackrast.

Från 1 295 kr/person inkl:

  • Del i standard dubbelrum
  • Entré till Spa & Relax avdelningen under hela vistelsen
  • Kvällens middagsbuffé*
  • Marholmens frukostbuffé
  • Lunch

* Måndag-lördag serveras vår omtyckta grillbuffé med varierande innehåll, söndag njuter ni istället av en härlig räkfrossa!

Bokningsinformation

Välkommen att boka din vistelse online inom kort. Till dess ber vi er mejla eller ringa oss för bokning på reception@marholmen.se | 0771-16 17 00

Med reservation för ev. ändringar

Morgonstund - En bra start


Starta dagen med en läcker frukostbuffé och därefter ett besök i vårt spa.

Från 495 kr/person inkl:

  • Frukostbuffé
  • Inträde Spa och Relax 8.00-12.00

Dagspa - Total avkoppling i skärgården


En hel dag som startar med frukost och ett par timmars avkoppling i vårt spa innan det är dags för lunch paus. Efter lunch blir det mer relax och avkoppling i spa och kanske en stund i solstolen med en god bok.

Från 695 kr/person inkl:

  • Frukostbuffé
  • Inträde Spa & Relax 08.00-16.00
  • Lunch

Frukosten är uppdukad 06.30-10:00 och lunchen serveras kl. 12.00-14:00.

Med reservation för ev. ändringar

Boka sommarens spa


Vänligen boka er dagspavistelse hos oss via chatten, mejl eller telefon!

Boka via mejl: reception@marholmen.se

Boka via telefon: 0771-16 17 00

Varmt välkomna till en avkopplande spavistelse i skärgården!