$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Spa Weekend. Dagar du lever på i en månad.


Vill du komma under sommaren 25 jun-15 aug? Då erbjuder vi istället våra omtyckta sommarspapaket.


Mareld Spa är platsen för dig som vill fly alla måsten och borden. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning på egen hand och med våra terapeuters förtrollande handlag. Att du har blicken ut över vackra Stockholms skärgård gör välbefinnandet dubbelt.

När du bokar vår spaweekend kan vi lova dig total avslappning i både kropp och själ. Två dagar där du får belöna den person som du umgås med allra mest. Dig själv. Visst är du värd det?

18-års gräns i Spa & Relaxavdelningen. Vill du komma en vardag istället? Då rekommenderar vi Spapaketet Vardagslyx som vi just nu har ett specialerbjudande på.Spa Weekend


Pris från 1 605 kr/person inkl:

* 25 jun-15 aug serveras istället en härlig Grillbuffé mån-tis & tor-lör samt vår omtyckta Räkfrossa sön & ons.

** I paketet ingår ett inträde(3 tim)/pers till spa- & relaxavdelningen. Valbara tider på ankomstdagen: 11-14, 14-17 eller 17-20 eller på avresedagen: 08-11. (18-års gräns) Skriv i meddelandet vid bokning vilken tid ni önskar boka.


Mysiga tillval

Här tipsar vi om populära tillval som passar paketen ovan - ni hittar de flesta tillvalen direkt i bokningssystemet online. Hundrum och behandling bokas via telefon 0771-16 17 00


Uppgradera till sjöutsikt

Rumsbeställningar (bokas online i samband med paket)

  • Mousserande vin - Halv flaska | 225 kr
  • Mousserande vin - Hel flaska | 445 kr
  • 2 öl från Roslagens Brygghus, chips + 2 ölkorv | 235 kr
  • Rött vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • Vitt vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • 2 flaskor läsk (33cl) | 95 kr

Spabehandling & massage

  • Boka gärna spabehandling/massage i god tid innan för att vara säker på att få den behandling du önskar.

Husdjur med på resan? | Vi erbjuder hundrum för 300 kr extra, vänligen boka via reception på 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Tips på aktiviteter:


Tips inför din vistelse på Marholmen

Släpp alla måsten och ge dig ut i skärgården på en get-away du sent kommer att glömma.


Se vår digitala karta för mer info om alla aktiviteter.

Träna på Marholmen


*Nyhet* Träna utomhus i frisk skärgårdsluft i Marholmens nya "Walking Gym" med 7 träningsstationer utspridda utmed Strömsholmens vackra elljusspår.

I november lanserades också Marholmens egna Skogsbad som ni kan njuta av i avkopplande och vackra miljöer på en av våra öar och i våras lanserade vi också BoxConnectFitness som är en tränings-app för dig som besöker Marholmen. I appen bjuder vi på träningspass utformade av CrossFit Norrtäljes duktiga coacher.

Passen är inspelade med vår egna utrustning som ni har tillgång till i gymet för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som vill träna att hänga med i passens alla övningar. Träningspassen är fokuserade på att stärka hela kroppen, alltså en perfekt kombination för dig som sen vill äta gott och koppla av i spa & relax.

Upplev Roslagens skärgård


När du har bastat, ätit gott och slumrat skönt så är vistelsen ännu inte slut! Du har kanske det absolut bästa kvar att uppleva - Roslagens skärgård som går från blomstrande på sommaren till riktigt karg på vintern. Alltid lika häpnadsväckande vackert från många platser på ön. Se vilka aktiviteter du kan finna över ön här eller gå direkt in i vår interaktiva karta för att klicka dig runt på det som finns att upptäcka!

Ta med dig bra skor och besök elljusspåret på Strömsholmen eller promenera jämnsmed vattnet runt hela ön. På vägen runt ön kommer du att se många olika villor, stugor och hus som alla tillhör Marholmen och hyrs ut året om till fritidsgäster såväl som till konferensgäster.

Badrock på dagen, stass på kvällen, lakan på natten


Under din helg hos oss bor du i våra smakfulla hotellrum med havet i väggarna. De är inredda i sobra färger och har stora ljusinsläpp som ger dig närkontakt med den vackra skärgårdsmiljön utanför. Alla har veranda eller balkong.

Hotellet är i samma byggnad som receptionen, restaurangen och Mareld Spa. Så du kan leva i din njutningsbubbla utan att ta ett steg utanför dörren om du så önskar. Fast det blir nog svårt. En promenad eller löprunda i elljusspåret på Strömsholmen är ett måste och en själavandring i sig.

Boka din måbra vistelse idag


Vi hjälper dig gärna med din bokning: 0771-16 17 00 | reception@marholmen.se