$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Spaweekend. Två dagar du lever på i en månad

Mareld Spa är platsen för dig som vill fly alla måsten och borden. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning på egen hand och med våra terapeuters förtrollande handlag. Att du har blicken ut över vackra Stockholms skärgård gör välbefinnandet dubbelt.

När du bokar vår spaweekend kan vi lova dig total avslappning i både kropp och själ. Två dagar där du får belöna den person som du umgås med allra mest. Dig själv. Visst är du värd det?

Badrock på dagen, stass på kvällen, lakan på natten

Under din helg hos oss bor du i våra smakfulla hotellrum med havet i väggarna. De är inredda i sobra färger och har stora ljusinsläpp som ger dig närkontakt med den vackra skärgårdsmiljön utanför. Alla har veranda eller balkong.

Hotellet är i samma byggnad som receptionen, restaurangen och Mareld Spa. Så du kan leva i din njutningsbubbla utan att ta ett steg utanför dörren om du så önskar. Fast det blir nog svårt. En promenad eller löptur på Marholmen är ett måste och en själavandring i sig.

Boka vår Spaweekend till sparpris!

Vårt spapaket innehåller det du behöver för att njuta till fullo. 


I paket Spaweekend ingår:

Lunch eller Brunch Entré till Mareld Spa, frukt och te Kvällens supé Boende med del i Superior-rum Frukost

Pris per person i dubbelrum Fre–Lör 1 595 kr Lör–Sön 1 795 kr

Pris per person i enkelrum Fre–Lör 1 795 kr Lör–Sön 1 995 kr

Vårt paket erbjudande gäller fram 2018 03 24 med undantag för perioden 2017 11 24 -2018 01 10 .