$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Fira sportlovet hos oss i Roslagens skärgård


Sportlovet är en härlig tid här på Marholmen. Under lovet, som i år äger rum mellan den 25 februari till den 5 mars, finns massor av roliga aktiviteter och naturupplevelser för barn i alla åldrar. Varje dag bjuder vi in till en spännande Äventyrsvandring på ön som avslutas med en mysig sagostund med varm choklad i en av våra historiska villor.

Utöver Äventyrsvandringarna har vi dagliga biovisningar för hela familjen med popcorn. Naturbingo, tipspromenad, en stor lekplats, pysselhörna och spel finns alltid tillgängligt för de minsta, medan de äldre barnen är välkomna att besöka vårt spa tillsammans med en vuxen eller utmana familjen på en pingismatch i Båthuset. Vill ni träna – fysiskt eller mentalt, är ni välkomna till vårt Walking Gym, inomhusgym eller Skogsbad.

Dessutom finns flera anordnade grillplatser här på ön och vi erbjuder färdiga kassar med allt du behöver för att laga en härlig Kolbullelunch över öppen eld tillsammans med familjen. Och vill ni passa på att prova Havsbad med en värmande bastu går det alldeles utmärkt! Under sportlovet får även barn över fyra år tillträde till Mareld Spa under vissa tider i målsmans sällskap.

Vill du och din familj uppleva ett sportlov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka långt. Vi ligger en timme med bil från Stockholm och Uppsala med massor av aktiviteter för både barn och vuxna.

Bäst av allt med sportlovet här på Marholmen är att ni bor i egen stuga med tre sovrum och totalt sex bäddar, bastu och ett stort allrum och kök med braskamin. Ni väljer om ni vill sköta er själva med självhushåll eller äta era måltider på hotellet.

Sportov 2023

Boka sportlovspaket i våra mysiga stugor med braskamin och bastu. Eller boka hotellpaket med spa för de lite större barnen.

Sportlovspaket i stuga med självhushåll  

Det här sportlovspaketet är för er som vill r...

Det här sportlovspaketet är för er som vill rå er själva med självhushåll. Sportovets alla aktiviteter ingår, liksom frukostbuffé för en härlig start på dagen. Läs mer ›

Sportlovspaket i stuga med middag  

Det här paketet är för dig som vill ha sportl...

Det här paketet är för dig som vill ha sportlov på riktigt! Både frukostbuffé och middag ingår för en härligt avkopplande tid, liksom avresestäd. Läs mer ›

Tillsammanstid på hotellrum med spa  

Med vårt Tillsammanspaket bor du och din tonå...

Med vårt Tillsammanspaket bor du och din tonåring - eller varför inte barnbarn - i ett hotellrum. Spaentré och middag ingår. Från 12 år. Läs mer ›


Aktiviteter under sportovet 2023

Spännande äventyr på sportlovet för stora och små barn.

Allt detta ingår under sportlovet för våra boende gäster här på Marholmen

Tips på utflykter i Roslagen | Marholmen


 • Daglig Äventyrsvandring kl. 13.30-14.45 som avslutas med sagostund och varm choklad i historiska Grosshandlarvillan
 • Dagliga biovisningar kl. 15.00 för hela familjen med popcorn
 • Pingis i Båthuset och Mattcurling i Grosshandlargården
 • Naturbingo - en rolig lek i naturen för de minsta
 • Tipspromenad med kluriga frågor för både barn och vuxna
 • En stor och rolig utelekplats med linbana finns mitt på ön
 • Pysselhörna och brädspel finns alltid tillgängligt (pysselhörnan ligger i anslutning till matsalen)
 • Vill ni träna – fysiskt eller mentalt? Välkomna till vårt Walking Gym, inomhusgym eller vårt Skogsbad.

Vill ni ha det alldeles, alldeles extra härligt under lovet?


För er rekommenderar vi följande tillval:

 • Kollbullepanna. Boka till en Kolbullekasse och tillred lunchen tillsammans över öppen eld vid någon av våra anordnade grillplatser. Bokas senast dagen innan.
 • Mareld spa. Boka till en härlig vistelse och/eller en välgörande behandling i Mareld Spa. Under skolloven är barn över 4 år år välkomna alla dagar kl. 08-10 eller kl. 10-12 och barn över 12 år kl. 14-16. Entré sker alltid i målsmans sällskap för alla under 18 år.
 • Havsbad med bastu. Boka till underbara Badholmen med egen bastu för ett uppfriskande dopp i havet.

Mejla reception@marholmen.se för att boka i god tid innan ankomst eller lägg till som tillval i din bokning.

Övriga aktiviteter​


Utöver ovanstående aktiviteter så finns det även mycket annat du kan göra, både här på ön och vårt närområde i Roslagen med vår närmsta stad Norrtälje.

Här har hittar du alla våra aktiviteter på ön.

Och här har vi samlat våra bästa smultronställen i Roslagen för dig som vill göra utflykter.