$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • 70 kvm
  • 3 dubbelrum (180-säng resp. 160-säng)
  • 3 badrum
  • Allrum med braskamin
  • TV
  • Blu-Ray och DVD
  • Altan
  • Kök
  • Avresestäd
  • Linne

Hyr Stuga 18 - "Lilla Blåklockan", ett trivsamt och funktionellt inrett hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är omtyckta boenden för sällskap som redan är nära eller vill komma varandra närmre, så som familjen eller kompisgänget. Bäddarna är fördelade på tre dubbelrum.

Boka din vistelse

Stuga 18 - Hotellstuga i Stockholms skärgård | Marholmen


Ett bekvämare boende för de som fortfarande vill bo i stuga men ha samma bekvämligheter som i ett hotellrum. Eftersom stugan har eget hushåll så passar den perfekt för både en weekend eller en längre vistelse här i Stockholms norra skärgård. Stuga 18 som också heter "Lilla Blåklockan" ligger ett stenkast från vattnet och altanen har sjöglimt. Stugan har ett utrustat kök och ett allrum med braskamin. Bäddarna är fördelade på tre dubbelrum (ett av rummen har 180-säng och 2 av rummen har 160-säng), vardera sovrum har eget badrum med dusch samt TV.

Stuga 18 ligger nära Marholmens Walking Gym, elljusspår, kallbad och skogsbad. Samt endast någon minuts promenad från hotellet.

Se & Göra på Marholmen


Här på Marholmen har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med att lära känna Marholmen, en promenad runt huvudöns upplysta spår bjuder på vackra vyer utmed vattnet, en överblick av alla aktiviteter och många olika hus i nationalromantiskt stil som alla tillhör Marholmen och hyrs ut större delen av året.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en tur runt Strömsholmens elljusspår, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar. Elljusspåret är ca 1 km långt.

Under din vistelse här hos oss kommer du att kunna välja mellan många härliga aktiviteter, lite beroende på vilken årstid du kommer, såsom; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), pingis i båthuset, Mattcurling, bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning, Walking gym, Skogsbad, Kallbad med bastu och mycket, mycket mer.

Vill du stanna längre så rekommenderar vi varmt att också besöka några av de utvalda smultronställena som vi tipsar om i Roslagen.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se vår digitala karta här för att se alla aktiviteter.


<- Tillbaka till alla stugor, villor och hus

Boka hotellstuga online ->