$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • 70 kvm
  • 3 dubbelrum
  • Sovrum 1: 150-säng
  • Sovrum 2: 150-säng
  • Sovrum 3: 140-säng
  • 3 badrum
  • Kök

Hyr Stuga 9, ett trivsamt och funktionellt inrett hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är omtyckta boenden för sällskap som redan är nära eller vill komma varandra närmre, så som familjen eller kompisgänget. Bäddarna är fördelade på tre dubbelrum.

Boka din vistelse

Stuga 9 - Hotellstuga i Stockholms skärgård | Marholmen


Ett bekvämt boende för dig som vill bo i stuga men ha samma bekvämligheter som i ett hotellrum. Eftersom stugan har eget hushåll så passar den perfekt för både en weekend eller en längre vistelse här i Stockholms norra skärgård.

Bäddarna är fördelade på 3 dubbelrum. Samtliga rum har egen toalett med dusch och egen TV.

Stugan passar kompisgäng eller kollegor bra, däremot passar stugan mindre bra för barnfamiljen då den saknar allrum med soffa, bastu och braskamin som ni istället kan hitta i våra Marholmsstugor.

Marholmen ligger 1 timme från Stockholm och Uppsala med bil, 15 minuter från Norrtälje.

Se & Göra på Marholmen


Här på Marholmen har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med att lära känna Marholmen, en promenad runt huvudöns upplysta spår bjuder på vackra vyer utmed vattnet, en överblick av alla aktiviteter och många olika hus i nationalromantiskt stil som alla tillhör Marholmen och hyrs ut större delen av året.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en tur runt Strömsholmens elljusspår, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar. Elljusspåret är 1 km långt.

På din promenad runt ön kommer du att se våra härliga aktiviteter, lite beroende på vilken årstid du kommer, såsom; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), Vinterpingis i båthuset, Mattcurling i Grosshandlargården, bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning, Walking gym, Skogsbad, Kallbad med bastu och mycket, mycket mer.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se vår digitala karta här för att se alla aktiviteter.


<- Tillbaka till alla stugor, villor och hus

Boka stuga online ->


Liknande objekt

Stuga 18 - Hotellstuga  

Ett bekvämare boende för de som vill bo i stu...

Ett bekvämare boende för de som vill bo i stuga men ändå ha komforten ett hotellrum erbjuder. Stugan som också kallas "Lilla Blåklockan" erbjuder sjöglimt och gångavstånd ner till vattnet. Läs mer ›

Stuga 19 - Hotellstuga  

Ett bekvämare boende för de som vill bo i stu...

Ett bekvämare boende för de som vill bo i stuga men ändå ha komforten ett hotellrum erbjuder. Stuga 19 erbjuder sjöglimt och gångavstånd ner till vattnet. Läs mer ›