$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • 70 kvm
  • 4 bäddar
  • 2 dubbelrum
  • Kök
  • Diskmaskin
  • 2 badrum
  • TV
  • Blu-Ray och DVD
  • Altan

Hyr Stuga 32, ett trivsamt och funktionellt inrett hus i Roslagens skärgård. Våra stugor är omtyckta boenden för sällskap som redan är nära eller vill komma varandra närmre, så som familjen eller kompisgänget. Bäddarna är fördelade på två dubbelrum.

Boka din vistelse

Stuga 32 - Hotellstuga i Stockholms skärgård | Marholmen


Stuga 32 är en hotellstuga för de mindre sällskapen med sina två dubbelrum (150-sängar i båda rummen), ett större allrum med braskamin samt en stor veranda. Stugan har möjlighet till självhushåll och passar därför utmärkt till en weekend men också en längre vistelse. Båda rummen har eget badrum och dusch. Tillgänglighetsanpassad med ramp.

Marholmen ligger 1 timme från Stockholm och Uppsala med bil, 15 minuter från Norrtälje.

Se & Göra på Marholmen


Här på Marholmen har du tillgång till många olika aktiviteter som passar alla åldrar. Börja er vistelse med att lära känna Marholmen, en promenad runt huvudöns upplysta spår bjuder på vackra vyer utmed vattnet, en överblick av alla aktiviteter och många olika hus i nationalromantiskt stil som alla tillhör Marholmen och hyrs ut större delen av året.

Vill ni ta en längre promenad så rekommenderar vi en tur runt Strömsholmens elljusspår, en egen ö som ni enkelt tar er till genom att gå över tre vackra broar. Elljusspåret är ca 1 km långt.

Under din vistelse här hos oss kommer du att kunna välja mellan många härliga aktiviteter, lite beroende på vilken årstid du kommer, såsom; badplatser, äventyrsgolf, elljusspår, grillplatser, Nils Badhus (en mini-ö som ni drar er ut till på en flotte), Grosshandlargårdens café (sommarcafé), Vinterpingis i båthuset, Mattcurling i Grosshandlargården, bryggor & bra fiskevatten, båtuthyrning, Walking gym, Skogsbad, Kallbad med bastu och mycket, mycket mer.

Vill du stanna längre så rekommenderar vi varmt att också besöka några av de utvalda smultronställena som vi tipsar om i Roslagen.

Men det som de flesta av våra besökare framförallt tar med sig är lugnet som skärgårdsvindarna ger. En total avkoppling med närhet till vattnet och naturen.

Se vår digitala karta här för att se alla aktiviteter.


<- Tillbaka till alla stugor, hus och villor

Se tillgänglighet och boka stuga direkt online ->