$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Sumodräkter
  • Instruktör
  • Max 30 personer

Brotta ned din kollega, partner eller vän. Sumobrottning på Marholmen är en aktivitet som berättigar en brottningsmatch med chefen. Vi har sex stycken dräkter och det tar bara någon minut att dra dräkten över huvudet för att sedan slänga sig in i matchen.

Boka på tel. 077-116 17 00

Sumobrottning

Trä dräkten över huvudet och kliv in i en annans kropp, bemästra kroppskontrollen och börja brottas. I sumobrottning möter din stora påklädda hydda en annan stor påklädd hydda, med den enda regeln om att vara den som först brottar ned sin motståndare. Sumobrottning som från början kommer från Japan har nu tagit sig ut till Marholmen för din svensexa eller möhippa. Eller om du vill leka under andra former, som med kompisgänget, familjen eller under firmafesten.

Sumobrottningsturnering passar de större grupperna och vi har sex stycken sumodräkter som man enkelt trär över huvudet, sedan är man redo för match.

Pris: 360 kr/per ink moms (288 kr/per ex.moms) Min deb.10 personer