$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Välkommen till kvällens supémeny


Välkommen till en supémeny med härliga smaker, framtagen för våra gäster som har bokat boendepaket med 3-rätters middag, en välkomponerad meny med fantastiska smaker. Under perioden 1-22 december serveras istället en Julinspirerad 3-rätters supémeny, se menyn lite längre ner.


Förrätt: Sotad pilgrimsmussla med skaldjursvinägrett, purjolök, körvelkräm och krispigt bröd / Sautéed scallop with Seafood vinaigrette, lekes, chervil Cream and crispy bread

Varmrätt: Örtstekt hjort med puré på karamelliserad jordärtskocka och potatis, kantareller, plockad oxsvans och mustig sky / Herbfried deer with puree on caramelized Jerusalem artichoke and potatoes, chanterelles, plucked oxtail and rich gravy

Dessert: Nougatpanacotta med vaniljkokt persika och chokladsmulor / Nougatpannacotta with vanilla-cooked peach and chocolate crumbs


Vegetarisk 3-rätters meny

** VIKTIGT - Vänligen berätta vid bokningstillfället om du önskar det vegetariska alternativet **

Förrätt: Gräddkokta kantareller serveras med smörstekt bröd, bondbönor, gräslök och riven gruyère / Creamcooked chantarelles with butterfried bread, broad beans, chives and grated gryere


Varmrätt: Smörstekt kronärtskocka serveras med krämigt svart ris, mangold, skummig skockabuljong och riven parmesan / utterfried artichoke with creamy black rice, charm, frothy artichoke brotha and grated parmesan


Dessert: Nougatpanacotta med vaniljkokt persika och chokladsmulor / Nougatpannacotta with vanilla-cooked peach and chocolate crumbs


Julens supémeny 1-22 december


Denna härliga supémeny är framtagen för våra gäster som har bokat boendepaket med 3-rätters middag under perioden 1-22 dec 2021, en välkomponerad meny med fantastiska smaker som hör julen till.

Tål du inte något så är du varmt välkommen att kontakta oss på 0771-16 17 00.


Förrätt: Kryddgravad laxcarpaccio toppad med löjrom, gräddfil, dill, ansjovisvinägrett och kavringsmulor

Varmrätt: Vitpepparstekt Hjortinnanlår serveras med mandelpotatispuré och syltade kantareller, lingon samt kryddig steksky smaksatt med syltad ingefära

Dessert: Chokladtryffelterrine serveras med hjortronmylta och kardemummagrädde