$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Här tar vi leken på allvar


En del ser giftermålet som att man går in i en allvarligare fas i livet. Det må vara hur det vill med den saken, men en sak kan vi med säkerhet säga. Vill ni en helg fri från allvar med killkompisarna innan vigseln är ett faktum, är Marholmen platsen på jorden. Fira svensexan i Stockholms skärgård – i öriket där nöje, relax och äventyr står inskrivet i lagen.

Bo som en kung – i stuga eller villa


På Marholmen är valfrihet ett signum. Det gäller utbudet av aktiviteter, och det gäller boendet. Vill ni hålla gruppen samlad hela dygnet och rå om er själva finns ett femtiotal stugor och villor att välja mellan. Från mindre fyrbäddsstugor till pampiga grosshandlarvillor för stora sällskap.

Fart till max, sedan relax


På Marholmen är du granne med havet och har en uppsjö av aktiviteter att ösa ur. Här finns i stort sett allt för alla smaker. Från paintball och yxkastning om ni söker adrenalin och äventyr, till fotboll och äventyrsgolf om ni vill ha kul med boll. För att ta några exempel. Vi måste också nämna Badholmen. En egen ö med vedeldad bastu och badtunna, soldäck och privat sandstrand. Här får ni ert eget rike i öriket!

Vad söker ni? Vår personal har lång erfarenhet att arrangera svensexor, kontakta oss!

Läs mer om våra aktiviteter för grupper.

SNABB OFFERTFÖRFRÅGAN

Svensexa


Program och prisförslag från 1 345 kr/person inkl:

Prisexemplet ovan gäller minimum 10 personer med minimum 4 personer/stuga

Möhippa Marholmen

Interaktiv karta över Marholmen
TIPS INFÖR ER svensexa PÅ MARHOLMEN

Gör er get-away till något alldeles extra!

Marholmen rekommenderar

Här tipsar vi om populära tillval som passar paketet ovan - Bokas via telefon 0771-16 17 00


Tillval: Städ 695 kr/stuga | Linne 150 kr/pers | Lunch 125 kr/pers

Beställningar till stugan:

  • Mousserande vin - Halv flaska | 225 kr
  • Mousserande vin - Hel flaska | 445 kr
  • 2 öl från Roslagens Brygghus, chips + 2 ölkorv | 235 kr
  • Rött vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • Vitt vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • 2 flaskor läsk (33cl) | 95 kr

Spabehandling & massage

Hyr roddbåt, kanot eller dubbelkajak

Pris: 300 kr / heldag | 150 kr/halvdag


Ladda inför dagens mer fartfyllda aktiviteter med en rogivande tur runt Marholmens öar i idyllisk skärgårdsmiljö. Hos oss kan ni hyra roddbåt, dubbelkajak och kanot från april till november, det ingår flytväst i hyran.

Varför inte ge den kommande brudgummen uppdrag på sjön? Eller kanske anordna en tävling om vilket lag som tar sig runt Marholmen snabbast? Ni bestämmer! Bara fantasin kan sätta stopp i den här aktiviteten som garanterat laddar batterierna inför resten av dagen.

Ett härligt inslag på dagen som stärker gruppdynamiken.

Träna på Marholmen

*Nyhet*


Med BoxConnectFitness kan ni köra gratis träningspass tillsammans i vårt gym i huvudbyggnaden.

BoxConnectFitness är en tränings-app för dig som besöker Marholmen. I appen bjuder vi på träningspass utformade av CrossFit Norrtäljes duktiga coacher.

Passen är inspelade i vårt egna gym med vår egna utrustning för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som vill träna att hänga med i passens alla övningar. Träningspassen är fokuserade på att stärka hela kroppen, alltså en perfekt kombination för dig som sen vill äta gott eller koppla av i spa & relax.

Se och Göra under er vistelse


När ni har bubblat, ätit gott och slumrat skönt så är vistelsen ännu inte slut! Ni har kanske det absolut bästa kvar att uppleva - Roslagens skärgård som går från blomstrande på sommaren till riktigt karg på vintern. Alltid lika häpnadsväckande vackert från många platser på ön. Se vilka aktiviteter du kan finna över ön här eller gå direkt in i vår interaktiva karta för att klicka dig runt på det som finns att upptäcka!

Ta med er bra skor och besök elljusspåret på Strömsholmen eller promenera utmed vattnet runt hela ön. På vägen runt ön kommer ni att se många olika villor, stugor och hus som alla tillhör Marholmen och hyrs ut året om till fritidsgäster såväl som till konferensgäster.

Kontakta oss för en svensexa i vackra Roslagen


Via telefon: 0771-16 17 00

Via mejl: reception@marholmen.se