$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Passar grupper upp till 20 pers
  • Tid 3-4 tim inkl. lunch
  • Fika & lunch ingår
  • 4-7 km promenad

För frågor om aktiviteten kontakta vandringsledare Nina Lindblom på 0708-798537 eller på info@figurera.se

Skicka offertförfrågan

Syresatta möten för grupper i Roslagen | Marholmen


Boka in tid för syresatta möten - ett perfekt upplägg för er som önskar köra en kickoff eller konferens med mycket energi och kreativitet i gruppen. När ni bokar Syresatta Möten byter ni ut det traditionella konferensrummet mot den vackra skärgården under några timmar av er dag och utnyttjar det faktum att vi blir mer kreativa och har lättare att samarbeta när vi rör på oss och vistas utomhus.


I Syresatta Möten kombinerar vi vandring med samtal, diskussioner och idéarbete i mindre grupper, två och två eller individuellt. Vi gör det i form av walk&talk's, egen tid för reflektion samt gruppdiskussioner med flera stopp längs vägen för fika och för att samla gruppen med fokus på presentation, redovisning och att skifta samtalspartner.

Vi fyller på den redan härliga energin med fika under vandringen och avslutar förmiddagen med en god lunchbuffé på hotellet. Vill ni ge er ut efter lunch i stället så går det också bra.

Resultatet från dagen kan sedan tas vidare i den fortsatta konferensen på Marholmen eller senare hemma på kontoret.

För att notera under vandringen använder vi våra smartphones för diktering av anteckningar och/eller ljudmemo. Anteckningsblock och penna går också fint.

I god tid innan er konferens på Marholmen möts vi för att tillsammans ta fram en plan för vilka delar ur ert konferensinnehåll som går att bryta ut och genomföra i mindre grupper, två och två eller individuellt.

Ni väljer sedan om vi hjälps åt att moderera konferensen eller om ni vill hålla i processen själva - med mig som ansvarig för logistik och som vandringsguide.

Det går också bra att lägga till ett kortare yogapass utomhus som avslutning på dagen.

Syresatta Möten passar er som bokar konferens eller kickoff med fokus på workshops, brainstorming, verksamhetsplanering, verksamhetsutveckling, reflektion av olika frågeställningar, egen utveckling eller mål- och visionsarbete.


<- Tillbaka till alla gruppaktiviteter

Kontakta oss för offert på er konferens ->