$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Passar grupper upp till 20 pers
  • Tid 3 tim
  • 6-8 km promenad

För frågor om aktiviteten kontakta vandringsledare Nina Lindblom på 0708-798537 eller på info@figurera.se

Skicka offertförfrågan

Syresatta möten för grupper i Roslagen | Marholmen


Med vårt ledarledda koncept Syresatta möten flyttar ni en del av mötet ut i naturen. Genom att byta ut det traditionella konferensrummet mot den vackra skärgårdsmiljön under några timmar av er mötesdag tar ni vara på det faktum att vi blir mer kreativa och har lättare att samarbeta när vi rör på oss och vistas i naturen. Syresatta möten är för dig som vill få in mycket energi och kreativitet i din grupp och stimulera nya idéer till verksamheten

I Syresatta Möten kombinerar vi vandring med samtal, diskussioner och idéarbete i mindre grupper, två och två eller individuellt. Vi gör det i form av promenadsamtal (walk&talk's), egen tid för reflektion och gruppdiskussioner med flera stopp längs vägen för att samla gruppen för återkoppling, fikapaus och för att skifta samtalspartner.

Resultatet från dagen kan sedan tas vidare i den fortsatta konferensen på Marholmen eller senare hemma på kontoret.

I god tid innan er konferens på Marholmen möts vi för att tillsammans ta fram en plan för vilka delar ur ert konferensinnehåll som går att bryta ut och genomföra i mindre grupper, två och två eller individuellt.

Du väljer om du vill hålla i processen själv eller om du vill hålla den tillsammans med en erfaren mötesledare, som även ansvarar för logistiken och guide under vandringen.

Syresatta Möten passar er som bokar konferens eller kickoff med fokus på workshops, brainstorming, verksamhetsplanering, verksamhetsutveckling, reflektion av olika frågeställningar, egen utveckling eller mål- och visionsarbete.

I konceptet ingår:

  • Planering och förberedelser av mötesinnehållet tillsammans med dig, 4 tim
  • Anpassning av lämplig sträcka anpassat efter gruppens fysik och önskemål
  • En erfaren guide/processledare under mötesvandringen
  • Eventuella inslag av yoga och/eller skogsbad utifrån önskemål

Prisexempel: från 11 385 kr ex moms för en grupp på tio personer.


<- Tillbaka till alla gruppaktiviteter

Kontakta oss för offert på er konferens ->