$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Passar grupper 6-14 pers
  • Tid 3-4 tim inkl. lunch
  • Fika & lunch ingår
  • 4-7 km promenad

För frågor om aktiviteten kontakta vandringsledare Nina Pergament på 0708-798537 eller på info@figurera.se

Skicka offertförfrågan

Syresatta möten för grupper i Roslagen | Marholmen


Boka in tid för syresatta möten! Den perfekta aktiviteten för er som kör en kickoff eller konferens där ni önskar mycket energi och kreativitet i gruppen. I den här aktiviteten byter ni ut konferensrummet mot den friska skärgårdsluften under några timmar av er dag och utnyttjar det faktum att vi alla blir mer kreativa och har lättare att samarbeta när vi rör på oss och vistas utomhus.

Vi kombinerar vandring med samtal, diskussioner och idéarbete i mindre grupper, två och två eller individuellt, i form av walk&talk, egen tid för reflektion samt gruppdiskussioner. Vi gör flera stopp längs vägen för fika och för att samla gruppen - ett tillfälle för presentation, redovisning och att skifta samtalspartner.

Vi avslutar dagen med en härlig utomhuslunch.

Resultatet från dagen kan sedan tas vidare i den fortsatta konferensen på Marholmen eller senare hemma på kontoret.

För att notera under vandringen använder vi våra smartphones för diktering av anteckningar och/eller ljudmemo. Anteckningsblock och penna går också fint.

I god tid innan er konferens på Marholmen möts vi för att tillsammans ta fram en plan för vilka delar ur ert konferensinnehåll som går att bryta ut och genomföra i mindre grupper, två och två eller individuellt.

Ni väljer sedan om vi hjälps åt att moderera konferensen eller om ni vill hålla i processen själva - med mig som ansvarig för logistik och som vandringsguide.

Det går också bra att lägga till ett kortare yogapass utomhus som avslutning på dagen.

Aktiviteten passar er som bokar konferens eller kickoff med fokus på workshops, brainstorming, verksamhetsplanering, verksamhetsutveckling, reflektion av olika frågeställningar, egen utveckling eller mål- och visionsarbete.


<- Tillbaka till alla gruppaktiviteter

Kontakta oss för offert på er konferens ->