$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Träningsläger

Välkommen på en fullspäckad träningshelg i Marholmens idylliska skärgårdsmiljö och med CrossFit Norrtälje som coacher och föreläsare!

Under en helg erbjuder vi dig det bästa som Roslagen har att erbjuda i form av träning och hälsa. På Marholmens natursköna område har vi satt ihop ett helgpaket med träningspass och föreläsningar i absolut toppklass.

Våra coacher är experter inom sina områden och vi kommer att ge dig chansen att slipa på din teknik i både tyngdlyftning och olika gymnastiska övningar. Du kommer att få testa på klassisk CrossFit-träning och du kommer också att få möjlighet att lyssna på föreläsningar om både kostoptimering och hållbar träning, allt i syfte att ge dig en skjuts och en ökad kunskap i din träning.

Ni bor i de populära Marholmsstugorna som rymmer 6 personer, bäddarna är fördelade på tre sovrum och varje kök är utrustat med porslin.

Pris fr 2785 :-/pers

Ingår: Del i dubbelrum i stuga, med delad WC och dusch. 3 st frukostar, 2 st luncher, 2 st middagar, 2 st föreläsningar och 2 st träningspass

Onsdag 9 maj

16.00 Välkomstinfo

17.20 Träning teknik tyngdlyftning

19.00 Middag

Torsdag 10 maj

6.30-09.00  Frukost ??.?? 

12.30 Lunch

??.?? Föreläsning kost

Innehåll: denna föreläsning handlar om hur du kan optimera din kost för att prestera på bästa möjliga sätt i ditt yrke eller i din sport. Du kommer att få ökad förståelse för hur kost och livsstil påverkar din hälsa och dina prestationer.

Föreläsare: Maria Graflind…utbilda på bla bla

??.??Träning teknik gymnastik

19.00 Middag

Fredag 11 maj

6.30-09.00  Frukost

??.?? Föreläsning om ”hållbar träning”- hur man förebygger skador

Innehåll: denna föreläsning handlar om vikten av att ha rätt rörlighet, stabilitet och styrka för att hantera sin vardag, sitt yrke och sin sport. Vi berättar och förklarar hur vi arbetar med vår screeningprocess och hur vi generellt tänker när vi bygger upp och tränar olika individer. Du kommer att få en ökad förståelse och kunskap kring ditt nuläge och hur du kan träna utifrån de krav som ställs på dig i din yrkesvardag eller din sport.

Föreläsare: Per Mattsson och Andreas Graflind, STAC Elittränare och delägare CrossFit Norrtälje

??.?? Träning CrossFit Team-WOD 12.30 Lunch


Boka

För frågor kring boendet och Marholmen

Boka här

CrossFit

För frågor kring träning, föreläsningar och programmet

Läs mer om Crossfit