$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Njut av en helt ovanlig Trettonhelg på Marholmen


Mareld Spa är platsen för dig som vill fly alla måsten och borden. Här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning på egen hand och med våra terapeuters förtrollande handlag. Att du har blicken ut över vackra Stockholms skärgård gör välbefinnandet dubbelt.

När du bokar vårt Trettonhelgspaket kan vi lova dig total avslappning i både kropp och själ. Två dagar där du får belöna den person som du umgås med allra mest. Dig själv. En bra och avkopplande start på det nya året efter Jul och Nyår.

Boka Trettonhelgen direkt online, på reception@marholmen.se eller på 0771-16 17 00

Paketet nedan gäller 5-6 januari 2020.

Trettonhelgens Spapaket


Pris från 1 410 kr/person inkl:

* I paketet ingår ett inträde/pers á 4 timmar till spa- & relaxavdelningen. Bokningsbara tider: 08:00-12:00 | 12:00-16:00 | 16:00-20:00. (18-års gräns) Skriv i meddelandet vid bokning vilken tid ni vill boka i spa & relax.

Njut av den karga naturen från den värmande bastun


Under din vistelse hos oss bor du i våra smakfulla hotellrum med havet i väggarna. De är inredda i sobra färger och har stora ljusinsläpp som ger dig närkontakt med den vackra skärgårdsmiljön utanför. Alla har veranda eller balkong.

Hotellet är i samma byggnad som receptionen, restaurangen och Mareld Spa. Så du kan leva i din njutningsbubbla utan att ta ett steg utanför dörren om du så önskar. Fast det blir nog svårt. En promenad eller löptur på Marholmen är ett måste och en själavandring i sig.


Boka genom reception@marholmen.se eller ring oss på 0771 - 16 17 00

Interaktiv karta över Marholmen

Se vad Marholmen kan erbjuda inför ert besök