$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Upplevelsepaket i Roslagen för barnfamiljer


Välkommen till paketet som tar er som familj från kust till stad och låter er uppleva vackra Roslagen. Paketet passar er som vill uppleva Roslagen som barnfamilj där ni under 3 härliga dagar tar del av utflykter, massor av utomhustid, god mat och vacker natur. Vi har samlat utvalda smultronställen som låter er njuta av vad Roslagen har att erbjuda under höst, vinter och vår.

Under er vistelse bor ni på Marholmen i en Marholmsstuga som är en sobert inredd stuga på 70 kvm med allrum och braskamin, samt egen bastu och altan. En mycket omtyckt stuga av par, familjer och vänner, alltid med naturen runt knuten och som mest någon minuts promenad ner till vattnet.

Mycket mysiga stugor och hela vår familj fick plats utan problem (2 vuxna, 4 barn). Naturen var fantastiskt och barnen älskade det. Bra lekytor och grillplatser. Vi rekommenderar verkligen denna vistelser för barnfamiljer.
- Madelene W, Facebook rekommendationer

Pris för Upplev Roslagen Familj


 • Prisexempel för 2 vuxna och 2 barn under 12 år - 6 280 kr

Inkl. 2 nätter i Marholmsstuga, 1 tim pingis i båthuset, 1 vedsäck, 1 termos/2 pers (den är er att ta med hem), frukostbuffé på hotellet 2 mornar + gör en extra smörgås och fyll kaffetermosen för att ta med på utflykt en morgon samt take away för 4 personer 2 kvällar, nedan hittar ni länk till menyn. Luncher ingår ej, vi rekommenderar att ni tar lunch i närheten av er utflykt för dagen.

Boka online på knappen nedan eller kontakta oss för personlig service eller hjälp att hitta lediga datum: reception@marholmen.se | 0771-16 17 00. Paketet är ett exempel och går bra att förlänga med flera nätter, linne, städ, fler måltider och fler aktiviteter.


Egen bil behövs för att besöka utflyktsmålen. Biljetter till utflykter ingår ej i priset och bokas med respektive arrangör.

Ni kan självklart ta med er fyrbenta vän på resan, säg bara till vid bokning att ni önskar hundstuga/hundrum så att ni är säkra på att få en stuga godkänd för husdjur mot ett tillägg på 300 kr.

Upplev Roslagen Familj

Välkommen till Marholmen tillsammans med barnen. Det här paketets utflyktstips passar barn i åldrarna 4-12 år. Programförslag gäller för vistelse fredag-söndag.


DAG 1 - Fredag

DAG 2 - Lördag

DAG 3 - Söndag

 • Marholmens frukostbuffé
 • Morgonpromenad runt Strömsholmens vackra barkspår & Skogsbad - Marholmen
 • Dragflotte ut till liten ö - Nils Badhus (vid isfritt) - Marholmen
 • Utcheckning kl. 11:00
 • Tips på hemfärden:

Tips! Köp till linne & städ direkt online.


Interaktiv karta över Marholmen

Lär känna Marholmen inför ditt besök genom att besöka vår interaktiva karta.


Tips inför din vistelse


Här kommer några pack-tips för att få ut det mesta av er vistelse hos oss. Stugorna har självhushåll med samma antal bestick/tallrikar som antalet bäddar i stugan.

Tips att ta med på resan:

 • Hygienartiklar såsom handtvål, shampo & balsam
 • Salt/peppar/olja och allt som ni kan tänkas vilja använda om ni önskar laga mat i egna stugan
 • Kaffebryggare finns i stugan - ta med eget kaffefilter & kaffe
 • Linne såsom lakan & handdukar (går också att köpa till för 150 kr/pers direkt online)
 • Hushållspapper/våtservetter & toapapper (en toarulle finns i stugan)
 • Dryck och snacks till kvällarna i stugan (finns också att köpa i hotellets reception)
 • Tändare/tändstickor & ved om ni vill elda i stugans braskamin (annars finns det att köpa på plats)
 • Stearinljus om ni vill tända ljus på kvällen i stugan - glöm bara inte att släcka ljusen innan ni lägger er till ro i de sköna sängarna :)
 • Skridskor/skateboard/bra utomhuskläder beroende på vad ni önskar göra under er vistelse här
 • Grillkorv/bröd/tillbehör om ni önskar grilla vid någon av våra anordnade grillplatser
 • Frukt och mellanmål/fika för barn som blir hungriga mellan måltiderna (i receptioner finner ni godis & snacks).

Skulle ni missa något så har vi en liten butik i hotellet och 5 minuters bilväg från Marholmen finns matvarubutiken Tempo Vreta handel och ett större utbud av butiker finner ni bara 15 minuter från Marholmen, i Norrtälje stad.

Tveka inte att höra av dig om det är något annat du undrar över inför ditt besök.

Mer att Se & Göra på Marholmen


Utöver det som vi tipsar om i paketet finns det gott om aktiviteter över hela Marholmen som ni kan upptäcka tillsammans med barnen! Kika på vår sida Se & Göra eller besök vår interaktiva karta för att få tips och inspiration inför ert besök.