$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Konferens i Roslagen

På konferens hos oss får ni ett välbehövligt miljöombyte i våra karaktäristiska villor. Med vårt stora utbud av aktiviteter bereder vi vägen för företagsutveckling, både för er som medarbetare och för era kunder. Stanna över natten eller åk hit över dagen, vår personal skräddarsyr vistelsen här på Marholmen efter er strategi och målsättning. Med våra 15 mötesrum i olika storlekar och utformning har vi möjlighet att välkomna grupper med allt från 10 till 180 deltagare. Våra grupprum erbjuder även möjligheter för den lilla gruppen. Marholmen ligger med broförbindelse utanför Norrtälje, bara en timmes bilfärd från både Stockholm och Arlanda.

Dagkonferens

Kom och konferera över dagen hos oss på Marholmen. Med våra 15 mötesrum i olika storlekar och utformning har vi möjlighet att välkomna grupper med allt från 10 till 180 deltagare. Våra grupprum erbjuder även möjligheter för den lilla gruppen.

Ett dagkonferenspaket innehåller en konferenslokal och för- och eftermiddagskaffe samt lunchbuffé.

Konferens med övernattning

Vi har en stor variation på övernattningsmöjligheter. Välj mellan hotellrum eller bo i stuga.

Våra hotellrum antingen en veranda eller en balkong. Rummen är belägna i Marholmens huvudbyggnad, där frukosten serveras och Mareld spa finns.

I våra omtyckta Marholmsstugor är bäddarna är fördelade på tre tvåbäddsrum och varje kök är utrustat. 1 badrum i varje stuga samt bastu och gångavstånd till vattnet.

Konferens med guldkant

För de mindre konferenserna kan man välja mellan Villa Berg och Grosshandlarvillan. Villa Berg kommer med egen konferensvärd och kock och är en kulturminnesmärkt jugendvilla från början av 1900-talet med utsikt över havsvikarna.

Väljer du att bo i Grosshandlarvillan så väljer du att bo ståtligt på Marholmen. Du väljer också de nationalromantiska detaljerna som den åländske arkitekten Lars Sonck en gång klädde både in- och utsidan med. Grosshandlarvillan ligger även det ett stenkast från vattnet.

Aktivera kollegorna i en 10-kamp eller på paintball

För de större grupperna som vill aktivera sig finns det möjlighet att ge sig på en 5 eller 10-kamp på Strömsholmen. Marholmen har en lång tradition av tiokamp. Här är naturen tillgänglig, därför har vi anpassat vår tiokamp till tema “vildmark” och har varvat våra aktiviteter för både hjärna och kropp. Du deltar i grenar som yxkastning, pilbågsskytte, schackdrag och slangbella. Passar för grupper upp till 150 personer. Från 288 kronor/person.

Känner man sig inte vädersäker kan man utmana sina kollegor på en 10-kamp nere i källaren. Nere i källaren kan ni bland annat köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, dart och minigolf. Passar för grupper upp till 60 personer. 288 kronor/person.

För att se vår fina skärgård kan man också prova vår båtorientering tillsammans med dina vänner. Uppdelade i lag från varsin båt söker ni efter utsatta bojar via ett sjökort. Vid varje boj finns en ledtråd, så håll rätt kurs och sök efter lösningen, då vinner ni. Passar för grupper upp till 40 personer. Från 336 kronor/person.

Är ni ute efter avkoppling och samtal finns det mer rogivande alternativ

Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Passar för grupper upp till 30 personer. Från 350 kronor/person. Te & fruktbuffé ingår i priset.

Det finns också möjlighet att utnyttja läget på Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och en stor vedeldad badtunna. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Badholmen står upp för sitt namn och är tillgänglig för dig, oavsett årstid. Passar för grupper upp till 20 personer. Från ca 288 kronor/person.

Badholmen

Avsluta dagen med bastu och badtunna på Badholmen

Läs mer

Badholmen

Koppla av efter en lång dag i ett värmande bad med utsikt över vattnet.

Paintball

För de grupper som vill aktivera sig och är ute efter spänning rekommenderar vi paintball

Läs mer

Paintball

Paintball är en lagsport som aktiverar och förenar din grupp