$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });
  • Tid: ca 1,5-2 tim
  • Längd: ca 2-3 km
  • Passar grupp om: 4-14 personer
Skicka offertförfrågan

Yoga Walk About med Skogsbad


Vår erfarna yogainstruktör tar er med ut i naturen för ett härligt yogapass längs med Marholmens vackra strandlinje och ut på Strömsholmen. Under passet växlar vi mellan yogasessioner och gångsekvenser och stannar även till för att prova på ett skogsbad.

Start: samling vid Marholmens hotellentré
Längd: ca 2-3 km
Tid: ca 1,5-2 tim
Passar grupp om: 4-14 personer

Pris: 6 440 kr exkl moms för hela gruppen

Klädsel: Sköna och följsamma kläder. Tänk på att vinden kan vara kall. Ta med en varm jacka att ta på vid den avslutande nedvarvningen.

Ta med: vattenflaska + varm jackaYoga Walk About
Yoga Walk About är ett yogapass som passar både nybörjare och vana. Det är inga sittande eller liggande positioner. Under passet rör vi oss längs med Marholmens stränder och gör fyra stopp för enkla yogasessioner à 10-15 min). Vi avslutar med en rofylld nedvarvning.

Skogsbad
Vi provar också på skogsbad - en japansk företeelse som går ut på att ta det lugnt och "bada" i sinnesintryck från skogen. Att fokusera på att bara vara. Att långsamt och uppmärksamt låta dofter, ljud och känselintryck lugna ner kropp och hjärna.