$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Ett lyckat företagsevent börjar med en kickoff på Marholmen i Norrtälje


Extra information med anledning av Covid-19.

På en kickoff eller ett företagsevent är det framför allt tre saker man brukar vilja uppnå; skapa energi, rörelse framåt och få ihop teamet. Få platser i Sverige kan erbjuda samma unika förutsättningar för detta som Marholmen. Tänk dig bort från traditionella konferensgårdar och från typiska aktivitetsområden. Tänk dig istället ett örike som är som ett enda stort nöjesfält för vuxna där ni har en personlig guide och där boende, mat och kickoff-erbjudandet håller absolut toppklass. Då är du på en kickoff på ön Marholmen i Roslagens skärgård, 1 timme med bil från Stockholm, Uppsala och Arlanda samt 15 min från Norrtälje.

Kundrecensioner


"Vi var mycket nöjda! Fortsätt som ni gör idag. Ni tänker på kundens helhetsupplevelse och det uppskattas." - Sara H, konferensgrupp på 56 personer
"Vi hade konferens hos er 11-12 december och alla var så nöjda så vi tänker oss att komma till er igen! Fantastiskt god mat och min ”kinkiga” matrestriktioner tillgodosågs, väldigt uppskattat!" - Åsa B, Statlig myndighet

Se mer av Marholmen - boka en visning


Det kan vara svårt att förstå hur stort Marholmen är och vilka unika möjligheter som finns på alla öar. Vi bjuder dig därför gärna på en visning av ön, stugor, hotell, aktivitetsholmar och mycket mer. Boka din visning för att få en bättre inblick i vilka företagsevent vi erbjuder här på Marholmen, bara 15 minuter från Norrtälje och 1 timme med bil från Stockholm. Boka direkt på bokning@marholmen.se eller på 0771-16 17 00.

Kickoff Paket


Från 1 729 kr/person

 • Del i dubbelrum i stuga/hus (delad dusch och WC)
 • Frukost
 • Lunch
 • Fika att ta med till stugan eller picknick
 • Middag (buffe eller 3-rätters) inkl 2 glas vin alt 2 öl eller alkoholfritt
 • Kickoff aktivitet på Strömsholmen eller i Aktivitetskällaren

Fler tips på teambuilding aktiviteter på Marholmen - för en lyckad kickoff i Stockholms skärgård

Prisexemplet ovan är exklusive moms och gäller för grupper på minst 10 personer.

Kickoff Paket Premium

Ett omtyckt företagsevent i hjärtat av Roslagen - kom varandra närmare i teamet med roliga teambuilding aktiviteter mitt i Norrtäljes vackra skärgård.


Från 2 079 kr/person

 • Del i dubbelrum i stuga/hus (delad dusch och WC)
 • Frukost
 • Lunch
 • Middag (buffé eller 3-rätters) inkl 2 glas vin alt 2 öl eller alkoholfritt
 • Fika att ta med till stugan eller picknick
 • Kickoff aktivitet på Strömsholmen - en egen ö i Stockholms skärgård alt. om vädret ställer till det kör vi istället 10-kampen i vår omtyckta Aktivitetskällare
 • Badholmen - en aktivitet med egen badtunna intill strandkanten som gör er kickoff i Roslagen till något helt ovanligt!

Fler tips på teambuilding aktiviteter på Marholmen - för en lyckad kickoff i Stockholms skärgård

Prisexemplet ovan är exklusive moms och gäller för grupper på minst 10 personer.

Vill ni istället boka en konferens? Se våra konferenspaket här.


SNABB OFFERTFÖRFRÅGAN


Aktiviteter för kickoff på Marholmen

Hos oss kan ni välja nästan vad som helst som aktivitet! När vi har skapat aktiviteterna så har vi gjort det utefter våra kunders önskemål om tidsåtgång, varierad storlek på grupp och att alla ska kunna vara med. Läs mer om våra aktiviteter nedan!

Uppdrag Marholmen - Upp till 200 personer


I den här aktiviteten använder vi oss av hela vår underbara ö - placerad mitt i Stockholms skärgård. I Uppdrag Marholmen har vi placerat ut ett antal stationer med olika uppdrag, utmaningar och klurigheter. Varje lag får en karta över Marholmen som visar var alla stationer finns samt en mapp med klurigheter som ska lösas mellan stationerna. I den här hisnande aktiviteten kör vi grenar så som ölprovning, sumobrottning, pussel, paintball och mycket mer.

Läs mer om Uppdrag Marholmen - ett omtyckt företagsevent i Roslagen.

10-kamp med "Vilmarkstema" på Strömsholmen - Upp till 120 personer


10-kamp på Strömsholmen är en av våra mest uppskattade aktiviteter för grupper upp till 120 personer! Från Hotellet går vi ut till Strömsholmen över tre vackra broar innan vi kommer fram till vårt kampområde med vildmarkstema och lägereld - en helt egen ö med utsikt över Stockholms vackra skärgård. Du deltar i grenar som yxkastning, pilbågsskytte, stocksågning, skepparbowling och många fler.

Läs mer om Strömsholmens 10-kamp - en vildmarksupplevelse i sann kickoff-anda mitt i Roslagen.

Aktivitetskällaren - Upp till 50 personer


Utmana kollegorna på 10-kamp i vår aktivitetskällare där solen alltid skiner. Marholmens 10-kampsbana är placerad i huvudbyggnadens källarplan, en ruff del av Marholmen där tävlingshornen ofta växer fram på deltagarna. Med en eller flera ledare som följer er mellan stationerna, utmanas ni att köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, dart, T-pussel, Förr eller Senare, minigolf mfl. Ett uppskattat och svettigt företagsevent i Norrtälje som trots sin tuffhet bjuder in till vackra vyer över Stockholms skärgård!

Läs mer om Aktivitetskällaren - en 10-kamp som inte liknar något annat företagsevent du tidigare skådat!

Matlagningsaktivitet på Ofyr - Upp till 50 personer


Är ni en grupp som vill uppleva en helt ovanlig lunch eller middag i slående skärgårdsmiljö? Då ska ni grilla er mat över öppen eld kring våra ofyrer. Vi hjälper er att förbereda det som ska läggas på grillen medan ni samlas kring elden och njuter av utsikten. Våra ofyrer står 5 minuter från huvudbyggnaden, med en otrolig utsikt över viken och bryggorna.

Läs mer om aktivitet Ofyr - en kickoff med matupplevelse ni sent kommer att glömma.

Båtorientering - Upp till 32 personer


Utmana gruppen på en båtorienteringstävling. Med sjökort och motorbåt söker lagen efter sex bojar med ledtrådar, under tidspress. När tiden är ute kallas båtarna in och en vinnare utses. En riktigt bra teambuldingaktivitet för båtälskare såväl som nybörjare!

Läs mer om Båtorientering - ett uppfriskande företagsevent i Stockholms vackra skärgård.

Badholmen - Upp till 24 personer


Boka Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och en stor vedeldad badtunna. En egen Badholme precis intill strandkanten. Badholmen har sedan Nils och Hanna Bergs tid förlängt Marholmens badsäsong till året-runt-bad. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Badholmen står upp för sitt namn och är tillgänglig för dig, oavsett årstid.

Läs mer om Badholmen - en värmande teambuildingaktivitet.


SNABB OFFERT & PRISFÖRFRÅGAN