$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

En kickoff med alla sinnen på ON


Extra information med anledning av Covid-19.

På en kickoff eller ett företagsevent är det framför allt två saker man brukar vilja uppnå. Skapa energi och rörelse framåt. Och få ihop teamet. Få platser i Sverige kan erbjuda samma unika förutsättningar för detta som Marholmen. Tänk dig bort från traditionella konferensgårdar och från typiska aktivitetsområden. Tänk dig istället ett örike som är som ett enda stort nöjesfält för vuxna där ni har en personlig guide och där boende, mat och konferenserbjudandet håller absolut toppklass. Då är du på Marholmen. Skicka offertförfrågan - vi återkopplar inom 2 timmar alla vardagar.

Kundrecensioner


"Vi var mycket nöjda! Fortsätt som ni gör idag. Ni tänker på kundens helhetsupplevelse och det uppskattas." - Sara H, konferensgrupp på 56 personer
"Vi hade konferens hos er 11-12 december och alla var så nöjda så vi tänker oss att komma till er igen! Fantastiskt god mat och min ”kinkiga” matrestriktioner tillgodosågs, väldigt uppskattat!" - Åsa B, Statlig myndighet

Se mer av Marholmen - boka en visning


Det kan vara svårt att förstå hur stort Marholmen är. Vi bjuder gärna på en visning av ön, stugor, hotell, aktivitetsholmar och mycket mer. Boka din visning direkt på bokning@marholmen.se eller på 0771-16 17 00.


Kickoff Paket


Från 1 729 kr/person

 • Del i dubbelrum i stuga/hus (delad dusch och WC)
 • Frukost
 • Lunch
 • Fika att ta med till stugan eller picknick
 • Middag (buffe eller 3-rätters) inkl 2 glas vin alt 2 öl eller alkoholfritt
 • Teambuilding på Strömsholmen eller i Aktivitetskällaren

Mer tips på aktiviteter

Prisexemplet ovan är exklusive moms och gäller för grupper på minst 10 personer.

Kickoff Paket Premium


Från 2 079 kr/person

 • Del i dubbelrum i stuga/hus (delad dusch och WC)
 • Frukost
 • Lunch
 • Middag (buffé eller 3-rätters) inkl 2 glas vin alt 2 öl eller alkoholfritt
 • Fika att ta med till stugan eller picknick
 • Teambuilding på Strömsholmen eller i Aktivitetskällaren
 • Badholmen egen badtunna intill strandkanten

Mer tips på aktiviteter

Prisexemplet ovan är exklusive moms och gäller för grupper på minst 10 personer.

Vill ni istället boka en konferens? Se våra konferenspaket här.


SNABB OFFERTFÖRFRÅGAN


Aktiviteter för kickoff

Hos oss kan ni välja nästan vad som helst som aktivitet! När vi har skapat aktiviteterna så har vi gjort det utefter våra kunders önskemål om tidsåtgång, varierad storlek på grupp och att alla ska kunna vara med. Läs mer om våra aktiviteter nedan!

Uppdrag Marholmen - Upp till 200 personer


I den här aktiviteten har vi placerat ut ett antal stationer med olika uppdrag, utmaningar och klurigheter. Varje lag får en karta över Marholmen som visar var alla stationer finns samt en mapp med några olika klurigheter för att hålla lagen sysselsatta mellan stationerna. Stationerna inkluderar aktiviteter så som ölprovning, sumobrottning, pussel och mycket mer.

Läs mer om Uppdrag Marholmen.

10-kamp med "Vilmarkstema" på Strömsholmen - Upp till 120 personer


Fem- och tiokamp på Strömsholmen är en av våra mest uppskattade aktiviteter! Från Hotellet går vi ut till Strömsholmen över tre vackra broar innan vi kommer fram till vårt kampområde med vildmarkstema som ligger på en egen ö med utsikt över viken från lägerelden. Du deltar i grenar som yxkastning, pilbågsskytte, stocksågning, skepparbowling och många fler.

Läs mer om Strömsholmens 10-kamp.

Aktivitetskällaren - Upp till 50 personer


Utmana kollegorna på 10-kamp i vår aktivitetskällare där solen alltid skiner. Marholmens 10-kampsbana är placerad i huvudbyggnadens källarplan, en ruff del av Marholmen där tävlingshornen ofta växer fram på deltagarna. Med en eller flera ledare som följer er mellan stationerna, utmanas ni att köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, dart, T-pussel, Förr eller Senare, minigolf mfl. En uppskattad och svettig aktivitet efter en dag i konferenslokal!

Läs mer om Aktivitetskällaren.

Matlagningsaktivitet på Ofyr - Upp till 50 personer


Är ni en grupp som vill uppleva en helt ovanlig lunch eller middag i slående skärgårdsmiljö? Då ska ni grilla er mat över öppen eld kring våra ofyrer. Vi hjälper er att förbereda det som ska läggas på grillen medan ni samlas kring elden och njuter av utsikten. Våra ofyrer står 5 minuter från huvudbyggnaden, med en otrolig utsikt över viken och bryggorna.

Läs mer om Ofyrerna.

Båtorientering - Upp till 45 personer


Utmana gruppen på en båtorienteringstävling. Med sjökort och motorbåt söker lagen efter sex bojar med ledtrådar, under tidspress. När tiden är ute kallas båtarna in och en vinnare utses. En riktigt bra teambuldingaktivitet för båtälskare!

Läs mer om Båtorientering.

Badholmen - Upp till 24 personer


Boka Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och en stor vedeldad badtunna. En egen Badholme precis intill strandkanten. Badholmen har sedan Nils och Hanna Bergs tid förlängt Marholmens badsäsong till året-runt-bad. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Badholmen står upp för sitt namn och är tillgänglig för dig, oavsett årstid.

Läs mer om Badholmen.


SNABB OFFERT & PRISFÖRFRÅGAN