$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

FAQ - Boende i stuga


Vad behöver vi ta med oss till stugan?

Här kommer några pack-tips för att få ut det mesta av er vistelse hos oss. Stugorna har självhushåll med samma antal bestick/tallrikar som antalet bäddar i stugan.

Tips att ta med till stugan:

  • Basvaror som t.ex. salt, peppar, olja, kaffe, kaffefilter mm. (vi har en take away meny om ni inte vill laga maten i stugan)
  • Hushållspapper/våtservetter & toapapper (en toarulle finns i stugan)
  • Hygienartiklar såsom handtvål, shampoo, balsam mm.
  • Ved och tändare om ni vill elda i stugan (annars finns det att köpa på plats)
  • Tändvätska, kol/ved och tändare (om ni vill grilla på någon av vår anordnade grillplatser - detta finns också att köpa på plats)
  • Stearinljus om ni vill mysa till det på kvällen - glöm bara inte att släcka ljusen innan ni lägger er till ro i de sköna sängarna :)
  • Cyklar, om ni vill ta en tur runt ön på våra bilfria stigar eller ge er iväg på ett cykeläventyr
  • Linne och handdukar - ni kan också välja att köpa till det
  • Annat som kan göra er vistelse ännu bättre: Riktigt bra kläder för utomhus, piknickfilt, fiskespön (går också att köpa på plats), fotboll mm. beroende på säsong.
  • Ni kan köpa till avresestäd, då tar ni endast hand om disk och sopor. Resten sköter vi!

Skulle ni missa något så har vi en liten butik i hotellet och 5 minuters bilväg från Marholmen finns matvarubutiken Tempo Vreta handel.


Vilka tider är det incheckning/utcheckning?

Incheckning från kl. 15:00 och utcheckning senast kl. 11:00. För konferensgäster gäller andra tider.


Var slänger jag soporna?

Vid stora parkeringen finns det en enklare återvinning och där finns det också ett kärl för hushållssopor - där kastar ni era sopor innan ni lämnar stugan.


Var parkerar vi?

Ni får gärna köra fram till stugan när ni kommer för att packa ur bilen. Parkera sen på vår stora avgiftsfria parkering.


Finns det Wifi i stugorna?

I de flesta stugorna finns det fritt wifi. Vill du vara säker så berätta för oss vid bokningen!


Kan jag ta med mig hund till er?

Givetvis ska hunden få följa med på resan! Hos oss finns det hundstugor som du kan boka mot ett tillägg på 300 kr, stugorna är avsedda för dig som vill besöka oss med husdjur. Säg till vid bokningen för att vara säker på att det finns ledigt. Vi har även en hundstrand och en agilitybana här på ön.Kan jag träna hos er?

Vårt inomhusgym ligger i huvudbyggnaden och gymmet ingår för alla våra boende gäster. Det finns också ett utegym Marholmens Walking Gym som ni kan besöka när ni vill under vistelsen. Öppettiderna i gymmet följer receptionens öppettider, du hittar våra aktuella öppettider här.


FAQ - Boende Hotell


Vilka tider är det incheckning/utcheckning?

Incheckning från kl. 15:00 och utcheckning senast kl. 11:00. För konferensgäster gäller andra tider.


Jag vill besöka er spa & relaxavdelning, vad ska jag tänka på?

Vad trevligt! Du bokar spa i samband med din vistelse så att du är säker på att få en plats, du väljer också vilken tid du vill ha tillgång till spat. Har du inte bokat i förväg så prata med oss i receptionen, finns det lediga tider så ordnar vi det på plats. Inträde till spa kostar vardagar 395 kr/pers och helger 495 kr/pers för boende gäster. Vi har åldersgräns 18 år i spa & relax. Badrock, handduk & tofflor lånas på plats.


Jag vill boka en spabehandling, hur gör jag det?

Spabehandlingar bokas via Marholmens BokaDirekt eller via receptionen på 0771-16 17 00.


Kan jag träna hos er?

Vårt inomhusgym ligger i huvudbyggnaden och gymmet ingår för alla våra boende gäster. Det finns också ett utegym Marholmens Walking Gym som ni kan besöka när ni vill under vistelsen. Öppettiderna i gymmet följer receptionens öppettider, du hittar våra aktuella öppettider här.Kan jag ta med mig hunden till Marholmen?

Självklart ska hunden få följa med på resan! Hos oss finns det hundrum som du kan boka mot ett tillägg på 300 kr, rummen är avsedda för dig som vill besöka oss tillsammans med ditt husdjur. Säg till vid bokningen för att vara säker på att det finns ledigt. Vi har även en hundstrand och en agilitybana här på ön.


Lär känna Marholmen inför ditt besök - Interaktiv karta