$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

En ovanligt hipp möhippa

Boka möhippa: reception@marholmen.se alt. 0771-16 17 00 eller skicka offertförfrågan.


Sista helgen innan allvaret. Sista helgen med gänget. Det finns många associationer till möhippor och många förväntningar. Men en sak är gemensam. Det ska vara glädje, gemenskap och gärna lite galet. Som på Marholmen. Fira möhippan i Stockholms skärgård – i öriket där nöje, relax och äventyr står inskrivet i lagen.

Boende utöver det vanliga


Lev och bo kungligt i ståtliga Villa Berg eller i Grosshandlarvillan med sina vackra timmerväggar och sitt perfekta läge. Marholmens villor ligger med närhet till vattnet och bryggor, Villa Berg har bryggan precis nedanför och stor grillplats med utsikt mot viken medan Grosshandlarvillan har en magnifik trägård som leder er ner till vattnet. Båda villorna ger er ett boende som är svårslaget! Villa Berg passar er som är 10 personer eller fler, här har ni 14 singelrum och dessutom ett stort kök om ni själva vill ha hand om matlagning eller på egen hand anordna någon aktivitet där. Ni har också bastu i villan och vinkällare med långbord samt ett härligt stort rum med projektorduk. Är ni fler än 14 personer? Inga problem! På Marholmen är valfrihet ett signum. Det gäller utbudet av aktiviteter, och det gäller boendet. Det finns ytterligare ett femtiotal stugor och villor att välja mellan för att passa precis det ni önskar. Grosshandlarvillan passar er som är ett lite mindre gäng från 6 personer, villan har 8 sängar och eget kök samt matplats.

Vår personal har lång erfarenhet av att arrangera möhippor, så tveka inte att höra av dig: Kontakta oss!

Egen badö


Det finns tusen saker att göra på Marholmen, med aktiviteter för alla sinnen. Vi hoppas att ni vill göra så mycket som möjligt, för att sedan göra så lite som möjligt. Vill ni ha en egen badö för er själva? Inga problem. På Badholmen njuter ni av Bastu & badtunna eller Bastu & havsbad, soldäck och privat sandstrand.

Möhippa i Villa Berg


Program och prisförslag från 1995 kr/person inkl:

Prisexemplet ovan gäller minimum 10 personer.

Möhippa i Grosshandlarvillan


OBS! Går endast att boka med ankomst 1 maj-1 oktober | Program och prisförslag från 1995 kr/person inkl:

Prisexemplet ovan gäller minimum 6 personer.


SNABB FÖRFRÅGAN - MÖHIPPA (välj Bröllop & Fest nedan)

Se mer av Marholmen


Se vart Villa Berg ligger eller se mer av alla aktiviteter som ni kan göra under er möhippa här hos oss, i Roslagens vackra skärgård. Klicka på kartan för att se mer!Tips inför er möhippa på Marholmen

Gör er get-away tillsammans med den stundande bruden till något alldeles extra!

Marholmen rekommenderar

Här tipsar vi om populära tillval som passar paketet ovan - Bokas via telefon 0771-16 17 00


Beställningar till Villan:

  • Mousserande vin - Halv flaska | 225 kr
  • Mousserande vin - Hel flaska | 445 kr
  • 2 öl från Roslagens Brygghus, chips + 2 ölkorv | 235 kr
  • Rött vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • Vitt vin - Hel flaska + Rotfruktschips | 485 kr
  • 2 flaskor läsk (33cl) | 95 kr

Boka en spabehandling & massage i huvudbyggnaden

Träna på Marholmen


Välkommen till Marholmens Walking Gym, den perfekta kombinationen av natur, elljusspår, gymstationer och intervallträning. Allt i ett! Träningsslingan tar dig runt Strömsholmen med 7 härliga träningsstationer som ligger utspridda på vägen till och på Strömsholmen, samtliga utmed vattnet.

Strömsholmen är en egen ö tillhörande Marholmen, du kommer dit via 3 vackra träbroar som sträcker sig mellan massiva vass-stråk. Här kan du träna i skog och mark med ljus från elljusspåret, en aktiviteter som passar bra året om.

Ni har även tillgång till inomhus-gymmet under receptionens öppettider, gymmet ligger i hotellbyggnaden.

Se & Göra under er vistelse


När ni har bubblat, ätit gott och slumrat skönt så är vistelsen ännu inte slut! Ni har kanske det absolut bästa kvar att uppleva - Roslagens skärgård som går från blomstrande på sommaren till riktigt karg på vintern. Alltid lika häpnadsväckande vackert från många platser på ön. Se vilka aktiviteter du kan finna över ön här eller gå direkt in i vår interaktiva karta för att klicka dig runt på det som finns att upptäcka!

Ta med er bra skor och besök elljusspåret på Strömsholmen eller promenera utmed vattnet runt hela ön. På vägen runt ön kommer ni att se många olika villor, stugor och hus som alla tillhör Marholmen och hyrs ut året om till fritidsgäster såväl som till konferensgäster.

Boka er möhippa i Roslagens skärgård


Via telefon: 0771-16 17 00

Via mejl: reception@marholmen.se

Skicka offertförfrågan